Apple iPhone 13 Pro Max, 256GB, 6.7"

iPhone 13 Pro Max je jedan od vodećih modela Appleovih pametnih telefona, poznat po svojim izvanrednim performansama, kameri i dizajnu. Ako razmišljate o kupnji iPhone 13 Pro Max, evo nekoliko ključnih informacija koje biste trebali uzeti u obzir:

Model i specifikacije: iPhone 13 Pro Max dolazi s naprednim značajkama kamere, ProMotion tehnologijom za glatko iskustvo i izvanrednom baterijskom autonomijom.

Cijena: Cijena iPhone 13 Pro Max može varirati ovisno o regiji, trgovini i konfiguraciji uređaja. Važno je usporediti cijene kako biste pronašli najbolju ponudu.

Memorija: Ovaj model dostupan je u različitim kapacitetima memorije, poput 256GB, pa je važno odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama za pohranu.

Akcije i popusti: Povremeno, trgovci mogu nuditi specijalne akcije ili popuste na iPhone 13 Pro Max, pa je dobro pratiti takve ponude kako biste ostvarili uštede.

Mjesto kupnje: iPhone 13 Pro Max možete pronaći u ovlaštenim Apple trgovinama, kao i kod mnogih mobilnih operatera i drugih trgovaca elektronikom.

Proučavanje recenzija i korisničkih iskustava može vam pomoći da bolje razumijete što možete očekivati od uređaja i da li se uklapa u vaše potrebe.

Uz pravu odluku, iPhone 13 Pro Max može vam pružiti vrhunsko korisničko iskustvo, kombinirajući estetiku, performanse i kvalitetu za koju je Apple poznat. Ako ste u potrazi za vrhunskim pametnim telefonom, ovaj model svakako vrijedi razmotriti.

Cijena od 600,00 € do 1.286,08 €
Apple iPhone 13 Pro Max
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Apple iPhone 13 Pro Max. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Apple iPhone 13 Pro Max. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0194252699331)
Ocjene i komentari
5.00/ 5
2 ocjene
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi