Apple iPhone 14 Plus, 6.7"

Ako razmišljate o nabavi iPhone 14 Plus, ovdje su ključne informacije koje biste trebali uzeti u obzir:

Performanse: iPhone 14 Plus, kao što je očekivano od Appleovih uređaja, dolazi s najnovijim čipsetom i optimizacijama za glatko korisničko iskustvo.

Kapacitet pohrane: Ovisno o vašim potrebama, možete odabrati različite varijante pohrane, uključujući, ali ne ograničavajući se na, 128GB.

Boje: iPhone 14 Plus dolazi u nizu elegantnih boja, uključujući ljubičastu, starlight (svjetlosiva), bijelu, plavu, crvenu i crnu.

Kamera: Apple je poznat po kvaliteti svojih kamera, a model 14 Plus ne bi trebao biti iznimka. Očekujte visokokvalitetne slike i videozapise.

Cijena: Kao i uvijek, iPhoneovi su premium uređaji s odgovarajućom cijenom. Preporučuje se usporediti cijene kod različitih prodavača ili čekati akcije kako biste postigli najbolju moguću ponudu.

Dizajn i dimenzije: Elegantan dizajn i kvalitetna izrada su zaštitni znak iPhonea. Također, provjerite dimenzije kako biste bili sigurni da uređaj udovoljava vašim ergonomskim potrebama.

Mogućnosti plaćanja: Mnogi prodavači nude mogućnost kupnje na rate, što može olakšati nabavu skupljeg uređaja.

Prije kupnje, preporučuje se provjeriti recenzije i usporediti s drugim modelima.

Cijena od 1.027,08 € do 1.479,73 €
Apple iPhone 14 Plus
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Apple iPhone 14 Plus. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Apple iPhone 14 Plus. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0194253374299)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi