Xiaomi 11T Pro, 128GB, 6.67"

Xiaomi 11T Pro je vrhunski pametni telefon koji kombinira izvanredne performanse s modernim dizajnom. Ako ga želite dodati svojoj kolekciji uređaja, evo nekoliko informacija koje će vam pomoći:

Dizajn i ekran: Xiaomi 11T Pro dolazi u zapanjujućim nijansama poput "meteorite gray", "celestial blue" i klasične bijele boje, nudeći ne samo funkcionalnost već i stil. Njegov izvanredan ekran osigurava kristalno čiste slike za sve vaše multimedijalne potrebe.

Cijena: Cijena Xiaomi 11T Pro varira, a model s kapacitetom od 256GB može imati različitu cijenu ovisno o trgovini. No, povremene akcije mogu donijeti značajne popuste.

Performanse: S kombinacijom 5G povezivosti i snažnog sklopa, ovaj uređaj pruža neusporedivu brzinu i učinkovitost, posebno s verzijama poput 8GB/256GB.

Kamera: Xiaomi 11T Pro ponosi se naprednim kamerama koje pružaju izvanredne rezultate, bilo da snimate dnevno ili noću.

Dodatne značajke: Osim osnovnih specifikacija, Xiaomi 11T Pro nudi niz dodatnih mogućnosti koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Kada kombinirate njegove tehničke mogućnosti s atraktivnom cijenom, Xiaomi 11T Pro postaje odličan izbor za sve koji žele vrhunski pametni telefon koji neće isprazniti novčanik. Ako ste u potrazi za kombinacijom moći, stila i inovacije, Xiaomi 11T Pro je model koji biste svakako trebali razmotriti.

Cijena od 555,00 € do 650,00 €
Xiaomi 11T Pro
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
5.00
1 komentar
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Xiaomi 11T Pro. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Xiaomi 11T Pro. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6934177750113)
Ocjene i komentari
5.00/ 5
1 ocjena
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Mladen
18. 12. 2023. @ 21:35
Top mobitel
sve
nema ih
Ma jedan od najboljih mobitela uopće za tu cijenu
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi