Xiaomi Redmi 10C, 64GB, 6.7"/6.71"

Redmi 10C predstavlja još jedan solidan doprinos Xiaomi obitelji pametnih telefona, nudeći kombinaciju pristojnih performansi i cjenovne pristupačnosti. Ako razmišljate o nabavci ovog uređaja, evo što biste trebali znati:

Dizajn: Redmi 10C dolazi u različitim bojama, uključujući Ocean Blue i Graphite Gray, dajući korisnicima estetski ugodne opcije za odabir.

Specifikacije: Iako je cjenovno pristupačan, ovaj pametni telefon donosi niz značajki koje se očekuju od modernih uređaja, uključujući dobar ekran, kameru i bateriju.

Cijena: Cijena Redmi 10C može se razlikovati ovisno o trgovini i regiji, ali generalno se smatra ekonomičnim izborom u srednjem segmentu tržišta.

Varijante: Osim standardnog modela 10C, Xiaomi također ima druge modele u svojoj 10 seriji, kao što je popularni Xiaomi Redmi Note 10. Važno je razlikovati između ovih modela prilikom istraživanja ili kupnje.

Dostupnost: Redmi 10C dostupan je u većini trgovina elektronikom i mobilnim operaterima, kao i na raznim online platformama.

Redmi 10C predstavlja idealan izbor za one koji traže dobar omjer cijene i kvalitete u svijetu pametnih telefona. Bilo da vam je potreban za svakodnevnu upotrebu ili zahtjevnije zadatke, ovaj model neće razočarati.

Cijena od 98,28 € do 199,00 €
Xiaomi Redmi 10C
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Xiaomi Redmi 10C. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Xiaomi Redmi 10C. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6934177774096)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi