Apple Watch Series 8 41mm pametni sat, bež/crni/crveni/plavi/srebrni/titan

Apple Watch Series 8 predstavlja najnoviju iteraciju Appleovih pametnih satova, kombinirajući elegantan dizajn s najsuvremenijom tehnologijom. Ako razmišljate o kupnji ovog tehnološkog dodatka, evo nekoliko stvari koje biste trebali razmotriti:

Model: Apple Watch 8 dolazi u nekoliko verzija, uključujući osnovnu verziju (Apple Watch Series 8) i one s dodatnim značajkama kao što su GPS.

Veličina: Ovisno o vašim preferencijama i veličini zapešća, možete odabrati između različitih veličina, poput 45mm.

Specifikacije: Apple Watch 8 nudi niz tehnoloških inovacija i funkcija koje će vam pomoći u svakodnevnom životu, praćenju zdravlja, komunikaciji i još mnogo toga.

Cijena: Cijena se može razlikovati ovisno o modelu, specifikacijama i mjestu kupnje. Usporedite cijene i provjerite postoji li neka posebna akcija ili popust.

Dodatna oprema: Postoje razne narukvice, zaštitnici ekrana i drugi dodaci koji se mogu kombinirati s vašim Apple Watch 8 radi personalizacije i zaštite.

Mjesto kupnje: Apple Watch 8 dostupan je u Apple trgovinama, ovlaštenim distributerima, kao i u mnogim online trgovinama.

Recenzije: Kao i uvijek, korisno je pročitati recenzije korisnika i stručnjaka kako biste saznali više o stvarnom iskustvu korištenja i mogućim problemima ili prednostima određenog modela.

Bez obzira na to tražite li pametni sat radi praćenja zdravlja, komunikacije ili samo kao modni dodatak, Apple Watch Series 8 nudi kombinaciju stila i funkcionalnosti koja odgovara različitim potrebama. Uz pravilan odabir modela i dodataka, ovaj sat može postati nezamjenjiv dio vaše svakodnevice.

Cijena od 357,93 € do 968,00 €
Apple Watch Series 8 41mm pametni sat
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Apple Watch Series 8 41mm pametni sat. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Apple Watch Series 8 41mm pametni sat. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0194253150909)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi