Philips OneBlade QP6551/15 šišač

Philips OneBlade predstavlja revolucionarnu tehnologiju u svijetu muškog brijanja i uređivanja brade. Ukoliko razmišljate o nabavci ovog uređaja, evo što biste trebali znati:

Vrsta uređaja: Philips OneBlade je hibridni aparat koji kombinira funkcionalnosti brijača i trimer za bradu. Omogućuje precizno brijanje, oblikovanje i uređivanje dlaka različitih duljina.

Modeli: Postoji nekoliko modela OneBlade uređaja, ali jedan od najpopularnijih je QP2520/30. Svaki model dolazi s različitim značajkama i priborom.

Cijena: Cijena Philips OneBlade varira ovisno o modelu i mjestu kupnje. Važno je usporediti cijene prije nabavke, a ponekad se može pronaći i na akciji u raznim trgovinama.

Dodaci i pribor: Uz osnovni uređaj, možete razmotriti nabavu dodatnih glava za brijanje ili drugih dodataka koji će proširiti funkcionalnost vašeg OneBlade brijača.

Mjesto kupnje: Philips OneBlade dostupan je u većini trgovina s elektronikom i priborom za osobnu njegu. Ponekad su akcije i popusti dostupni, pa je dobro pratiti ponude.

Održavanje: Jedna od prednosti ovog uređaja je lakoća održavanja. Brijačke glave se lako čiste i zamjenjuju kada je to potrebno.

Kvaliteta brijanja: Mnogi korisnici hvale Philips OneBlade zbog njegove sposobnosti da pruži glatko brijanje bez iritacije kože.

Bez obzira želite li uređaj samo za brijanje, trimanje ili oblikovanje brade, Philips OneBlade nudi fleksibilnost i kvalitetu koja će zadovoljiti većinu korisnika. S pravim uređajem i priborom, svakodnevna rutina brijanja može postati brza, jednostavna i učinkovita.

Cijena od 73,00 € do 120,14 €
Philips OneBlade QP6551/15 šišač
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Philips OneBlade QP6551/15 šišač. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Philips OneBlade QP6551/15 šišač. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8720689003162)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi