Vogel's TMS 1020, crni

Cijena od 70,00 € do 99,99 €
Vogel's TMS 1020
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Vogel's TMS 1020 nosač za tablet Pogodno za marke (tablet računala): univerzalan 17,8 cm (7'') - 30,5 cm (12'') Vogel's TMS 1020 nosač za tablet univerzalan 17,8 cm (7'') - 30,5 cm (12'')

Reisespaß für alleAko morate zabavljati djecu u automobilu, tablet će vam biti od velike pomoći. Ali, naravno, tablet ne bi trebao letjeti okolo dok vozite. Naši dizajneri upotrijebili su svoje iskustvo u razvoju robusnih, ali fleksibilnih zidnih nosača i razvili nosač za tablet automobile koji dobro funkcionira za vrijeme vožnje. Pomoću našeg univerzalnog držača tableta tablet možete lako pričvrstiti na naslon za glavu u udobnom položaju za gledanje. Paket nosača automobila za tablet uključuje sve što je potrebno, uključujući držač za tablet i nosač za glavu automobila.Ein Tablet-Halter, der für alle Tablet-Marken passtElegantno dizajnirani nosač tableta tvrtke Vogel pristaje svim tabletnim računalima duljine 7–12 inča (15–22 cm) i širine 0,5–1,3 cm. Koristi Vogelovu tehnologiju učvršćenja RingO koja se lako ubacuje u držač automobila za tablet.Kein Werkzeug zum Einbau nötigS držačem automobila TMS 1020 za automobil možete brzo transformirati stražnje sjedalo automobila u mobilni zabavni sustav. Za postavljanje držača tableta nisu potrebni nikakvi alati. Jednostavno ga pričvrstite na tablet i gurnite ga u nosač za glavu. Vaša djeca mogu uživati u svojim omiljenim igrama, filmovima i aplikacijama - i ne morate brinuti da će tablet otpasti.Razvili smo Vogelov nosač automobila za tablete tako da putovanja automobilom prolaze u letu - sa igrama ili filmovima. Putovanje je puno zabavnije s TMS 1020.Osim nosača automobila za tablet, u ponudi imamo i druge proizvode: pomoću našeg fleksibilnog držača za tablet možete upotrebljavati tablet tijekom kuhanja, uz naš zidni držač za tablete možete se opustiti uz tablet u kupaonici, a za to i naš držač tableta za automobil. Nadzorna ploča olakšava vam korištenje navigacijskog sustava u automobilu. Ovaj tekst je strojno preveden. 8371020
1
99,99 €
753,37 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Vogel's TMS 1020. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Vogel's TMS 1020. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8712285326721)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi