Princess Aparat za sendviče DeLuxe u mat završnoj obradi, 22x12 cm površina za prženje, 750 W, duljina kabela 0,85 m, sa sigurnosnom bravom, 127003 Princess 127003 pekač za sendviče srebrna (mat)

Cijena 31,99 €
Princess Aparat za sendviče DeLuxe u mat završnoj obradi
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Princess Aparat za sendviče DeLuxe u mat završnoj obradi, 22x12 cm površina za prženje, 750 W, duljina kabela 0,85 m, sa sigurnosnom bravom, 127003 Princess 127003 pekač za sendviče srebrna (mat)

Volite li puniti svoje sendviče s puno sira, šunke ili još posebnih sastojaka? Tada ćete pripremiti savršene sendviče sa sirom uz Princess 127003 toster za sendviče. Grill ploče osiguravaju lijepe pruge na kriškama tosta, dok se sir iznutra topi. Odaberite tradicionalni tost sa sirom ili probajte nešto drugačije i idite na pulenu svinjetinu i umak za roštilj. Dragocjeni!Visokokvalitetni neljepljivi premazVisokokvalitetni neljepljivi premaz na unutarnjim površinama osigurava da vaš tost izvana bude savršeno hrskav i da ima toplo punjenje koje se topi u ustima. Odaberite klasični nadjev od šunke i sira ili eksperimentirajte sa svojim omiljenim okusima. Zahvaljujući snazi od 750 W, Princess toster za sendviče zagrijava se u trenu. Uz svjetlo indikatora možete odmah vidjeti kada je toster za sendviče spreman. Nakon toga morate pričekati samo nekoliko minuta da se uživa u tostu.Lako se spremaPrincess toster za sendviče može se pohraniti i vodoravno i okomito. Također, poklopac ima sigurnosni zasun koji ga drži na mjestu i sprječava da se otvori. Sve to čini Princess toster za sendviče praktičnim uređajem za svakodnevnu upotrebu.Lako se čistiZahvaljujući visokokvalitetnom neljepljivom premazu, Princess toster za sendviče može se očistiti u trenu. Ostavite toster da se malo ohladi, a zatim prebrišite tanjure kuhinjskom krpom. Zatim je sve što trebate učiniti je obrisati vlažnom krpom i gotovi ste. Elegantno crno i srebrno kućište također se može očistiti na ovaj način.Ovaj tekst je strojno preveden. 01.127003.01.001
1
31,99 €
241,03 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Princess Aparat za sendviče DeLuxe u mat završnoj obradi. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Princess Aparat za sendviče DeLuxe u mat završnoj obradi. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8713016082497)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi