Filtriraj rezultate

Aparati za tjesteninu

26 proizvoda

Kada istražuješ koji aparat za tjesteninu kupiti, prvo moraš odlučiti želiš li ručni ili električni aparat. Ručne mašinice za tjesteninu su povoljne i fleksibilne, dok električni aparati za tjesteninu kao što je npr. Philips aparat nude brzinu i efikasnost, znatno skraćujući vrijeme pripreme.

Materijal iz kojeg je stroj za izradu tjestenine izrađen igra bitnu ulogu u njegovoj trajnosti i lakoći održavanja. Aparat za tjesteninu od nehrđajućeg čelika je robustan, otporan na koroziju i jednostavan za čišćenje, što je nužno za očuvanje čistoće u kuhinji.

Da bi tvoje kulinarsko iskustvo bilo što bogatije, idealan aparat za tjesteninu bi trebao dolaziti s višestrukim nastavcima za različite vrste tjestenine, kao što su špageti, fettuccine, lasagne, pa čak i krpice, te omogućiti prilagodbu debljine tjestenine. Ova prilagodljivost ne samo da potiče eksperimentiranje u kuhinji, već ti omogućuje i da svaki put kada koristiš pasta maker, to bude jedinstveno iskustvo.

Za one s ograničenim prostorom, kompaktne mašine za tjesteninu su savršeno rješenje. Traži modele koji se lako mogu skladištiti, a neki od njih dolaze i s posebnim kutijama ili torbama za pohranu, čime se osigurava njihova zaštita kada nisu u upotrebi.

Slijedi ove savjete i bez problema ćeš pronaći najbolji aparat za tjesteninu za pripremu nezaboravnih gastro specijaliteta u udobnosti vlastite kuhinje.

26 proizvoda
Philips HR2665/96 aparat za tjesteninu
15 ponuda
Stavi u listu želja
Laica PM2000, aparat za tjesteninu
4 ponude
Stavi u listu želja
DOMY posuda za dizanje tijesta, 10l
2 ponude
Stavi u listu želja
Domy Posuda za dizanje tijesta
2 ponude
Stavi u listu želja
Laica APM0060, aparat za tjesteninu
1 ponuda
Stavi u listu želja
Imperia nastavak za špagete, 2 mm
1 ponuda
Stavi u listu želja