Auto kozmetika

Za prijekorno čist i uređeni auto, ključna je prava auto kozmetika - u nastavku potraži sve što ti je potrebno za detaljno čišćenje, održavanje i zaštitu unutrašnjosti i vanjskih dijelova vozila.

Sredstva za pranje auta su osnova svake rutine održavanja jer uklanjaju prljavštinu i nečistoće s laka i staklenih površina. Za dubinsko čišćenje i zaštitu tu su sredstva za felge i gume koje čiste i štite gume od izbljeđivanja i pucanja. Nakon pranja, vosak i zaštita su neophodni za dugotrajni sjaj i zaštitni sloj koji odbija vodu i prljavštinu.

Polirke, spužve za poliranje i paste za poliranje su neophodni za postizanje profesionalnog sjaja. Polirke ti omogućavaju precizno uklanjanje sitnih ogrebotina i oksidacije, dok spužve za poliranje i paste za poliranje osiguravaju glatku i sjajnu površinu.

Sredstva za plastiku i gumu igraju ključnu ulogu u održavanju površina čistima i zaštićenima od UV zraka koje izazivaju isušivanje i pucanje. Koristi posebno formulirana sredstva za tkaninu i tapecirung koja uklanjaju mrlje i neugodne mirise, osiguravajući da sjedala i tepisi izgledaju kao novi. Na kraju, tu su i auto osvježivači za ugodan i svjež miris vozila.

Investiranjem u kvalitetnu auto kozmetiku poboljšat ćeš izgled automobila te održavati njegovu tržišnu vrijednost. Zato ne čekaj - osvježi svoj automobil već danas i uživaj u vožnji.

Eksterijer auta

Interijer auta

Oprema i alati za auto detailing