nabava.net

Kako kupuju Hrvati na internetu? Saznaj na drugoj konferenciji za trgovce!

cro commerce

Udruga eCommerce Hrvatska organizira konferenciju CRO Commerce 2020 12.3. u Kongresnom centru, Forum Zagreb u Green Goldu.

Sve koji pokreću web shop, ali i već iskusne online trgovce, zanimat će teme o tome kako se uspješno baviti web trgovinom. Posjetitelji će saznati kako izgleda profesionalni web shop, kako zaštititi podatke svojih kupaca, kako certificirati web shop, zašto su važne recenzije kupaca, kako uskladiti web shop sa zakonima, zašto je važno dobro korisničko iskustvo, kako koristiti analitiku i još mnoštvo korisnik informacija. a na konferenciji će svoje savjete za povećanje povjerenja podijeliti i osnivač prvog globalnog trustmarka, Jorij Abraham.

Predsjednik udruge eCommerce Hrvatska, Marcel Majsan, predstavit će rezultate istraživanja koje je Udruga provela nad 1959 online kupaca te tako otkriti kakvo je stvarno stanje online trgovine u Hrvatskoj, odnosno koliko često hrvatski kupci kupuju online, što najčešće kupuju, što ih motivira na kupovinu itd. 

Ključni sudionik konferencije bit će Jorij Abraham, jedan od najpoznatijih ecommerce govornika na svijetu, a osim njega na konferenciji će sudjelovati i stručnjak za neuromarketing Dalibor Šumiga, predstavnik USAD organizacije Aleksandar Zarić te Damjan Geber iz Brigade. 

Na kraju konferencije stručnjaci će dodijeliti eCommAwards nagrade najboljim webshopovima koji su članovi Udruge te otkriti u čemu većina njih griješi.

Ulaznice za konferenciju dostupne su po cijeni od samo 750 kn do 12.2.2020., nakon čega cijena raste na 1.500 kn. Više informacija i kompletni program konferencije čeka te na webu konferencije.