nabava.net

Samsung S8 proglašen najboljim smartphoneom ove godine

Već dugo godina Samsung je u samom vrhu mobilne industrije i svake godine oduševi svojim novim uređajima. Upravo je ovogodišnji flagship dvojac, S8 i S8 Plus, dobitnik prestižne nagrade za najbolji smartphone godine. 

Samsung Galaxy S8 najbolji smartphone 2017.

Na Mobile World Congressu u Šangaju, najvećem sajmu mobilne industrije u Aziji, Samsung je u kategoriji "Best smartphone" odnio pobjedu nad konkurencijom zahvaljujući svojim S8 i S8 Plus modelima

Kako su izvijestili iz Samsunga, nagradu im je dodijelio žiri koji se sastojao od novinara, eksperata s tržišta mobitela kao i utjecajnih ljudi iz svijeta smartphonea. Oni su pametne telefone ocjenjivali na temelju performansi, korisničkog iskustva, dizajna, inovativnostijednostavnosti korištenja

Ova je nagrada posebno obradovala ljude iz Samsunga zbog činjenice da su preskočili MWC u Barceloni na početku godine na kojem se očekivalo da predstave S8 i S8 Plus mobitele. Na 'domaćem' terenu pokazalo se kako je dobra stvar što nisu žurili s izbacivanjem mobitela na tržište, već su polako gradili mobitel koji je u konačnici dobio nagradu na Asia Mobile Awards. 

Zanima li te što točno krasi Samsung S8 i S8 Plus, svakako pročitaj naš članak u kojem su iznijeli detaljniji pogled na nove modele.