nabava.net

5 najpopularnijih klima uređaja u 2018.

Sunce je opako ugrijalo i sve je teže podnositi vrućinu bez klima uređaja. Izbora je mnogo, a u potrazi za best buy klima uređajem, provjerili smo kojih je 5 modela bilo najpopularnije među našom publikom u prvom dijelu 2018. godine.

Best buy klima uređaji 2018

1. Samsung AR12MSFPEWQNEU inverter klima uređaj

Tijekom cijele 2018. godine Samsung AR12MSFPEWQNEU bio je najpopularniji klima uređaj na Nabava.net. Ovaj model snage 3,5 kW ima energetsku klasu hlađenja A++ i grijanja A+ te će bez problema rashladiti objekte veličine 50-ak kvadrata. 

Samsung koristi i inverter tehnologiju koja omogućuje da klima uređaj troši manje energije konstantno održavajući željenu temperaturu. Tu je još i niz tehnologija i načina rada koje će ti uljepšati iskustvo korištenja klima uređaja i omogućiti ti da radi baš onako kako ti želiš. 

I razina buke svedena je na nisku razinu pa ćeš u svome domu moći normalno odmarati bez da ti cijeli dan nešto bruji iznad glave. 

Cijena za Samsung AR12MSFPEWQNEU: od 3799 kn

Samsung klima uređaj inverter

2. Vivax ACP-12CH35AEMI

Na drugo se mjesto prema popularnosti smjestio klima uređaj Vivax ACP-12CH35AEMI. Ovaj je model gotovo identičan Samsungu koji se našao na prvom mjestu pa možemo zaključiti kako su klime snage 3,5 kW s inverter tehnologijom trenutno najtraženije na tržištu. 

Visoki energetski razred (A++), mala razina buke i mogućnost podešavanja načina rada čine Vivax super odabirom. Međutim, najviše od svega Vivax je pokazao da i u nižem cjenovnom rangu možeš pronaći klima uređaj odličnih specifikacija. 

Cijena za Vivax ACP-12CH35AEMI: od 2629 kn

Vivax klima uređaj M desing

3. Midea MSMABU-12HRDN1

Midea je kineska marka klima uređaja koja postaje sve popularnija u Hrvatskoj. Najvažnije karakteristike su već dobre poznate: 

  • Snaga: 3,5 kW
  • Inverter tehnologija
  • Energetska klasa: A++

Većina svih navedenih klima uređaja su prilično slični prema svojim karakteristikama tako da je na tebi da izabereš onu koja ti se čini najboljom, a mi smo sigurni da sa Midea klimom nećeš pogriješiti.

Cijena za Midea MSMABU-12HRDN1: od 2825 kn

Midea klima uređaj

4. LG S12EQ klima uređaj

Četvrto je mjesto zauzeo LG S12EQ klima uređaj. Njegova je popularnost posebno porasla u posljednjih mjesec dana pa je za očekivati da će se takav trend nastaviti i u nastavku 'sezone' klima uređaja.

Ovaj klima uređaj ima kapacitet hlađenja od 3,5 kW i snagu grijanja od 4 kW, a kao i ostali pripada najvišim energetskim klasama A++ (hlađenje) i A+ (grijanje). LG S12EQ ima dvostruki inverterski kompresor na koji dobivaš i 10 godina garancije.

Niska razina buke i već standardnih nekoliko načina rada trebali bi ti omogućiti da maksimalno iskoristiš sav potencijal ovog klima uređaja. 

Cijena za LG S12EQ: 3525 kn

LG inverter klima uređaj

5. Vivax ACP-12CH35AERI

I na petom mjestu najpopularnijih klima uređaja na Nabava.net našao se još jedan Vivax model. Vivax ACP-12CH35AERI ili Vivax Cool R Design ima kapacitet hlađenja 3,52 kW, kapacitet grijanja 3,81 kW i također pripada najvišim energetskim klasama. 

Inverterska tehnologija, ionizator i LED zaslon samo su neke od standardnih tehnologija koje posjeduje i ovaj model. Međutim, Vivax Cool R Design ističe se sa svojim dizajnom zlatne boje i time bi mogao privući sve one koji ne žele da im se klima posebno ističe u domu, već da se uklopi u cijelu dizajnersku zamisao. 

Cijena za Vivax ACP-12CH35AERI: 3.135 kn

Vivax zlatni klima uređaj