nabava.net

5 najprodavanijih video igara u 2018

Video igre nikada neće izaći iz mode. Mijenjaju se generacije, mijenjaju se naslovi, ali ljubav prema igranju ostaje ista. Svi smo u jednom periodu života gubili dane i godine na konzolama ili računalu, a sada smo odlučili istražiti kojih je 5 video igara najprodavanije u 2018. godini (do dana pisanja ovog članka). 

Najbolje igre u 2018.

1. Far Cry 5

Iako se na tržištu pojavio tek krajem ožujka, Far Cry 5 nosi titulu trenutno najprodavanije video igre u 2018. Ubisoft je očito pogodio s petim nastavkom ove iznimno popularne franšize. 

Ova pucačina iz prvog lica postavljena je u open world, a po prvi puta radnja se odvija u Americi (Hope County, Montana). Idilična okolina dom je kulta poznatog pod imenom The Project at Eden's Gate koji se priprema za smak svijeta, a pritom terorizira cijelu regiju. I tu se pojavljuješ ti. 

Kako bi spasio zajednicu, morat ćeš žariti i paliti, šuljati se šumama, prelaziti rijeke, ali i letjeti avionom. Sve to uz sklapanje prijateljstva s čudnim lokalcima, a svako sklopljeno prijateljstvo odvest će te u novu priču. 

Igru možeš igrati u single playeru ili co-op u multiplayeru kroz arcade mode. Far Cry 5 dostupan je na PS4, Xbox One i PC-u. 

Cijena za Far Cry 5 PS4: od 463 kn 

Far Cry 5 video igra

2. Monster Hunter: World 

Kako samo ime kaže, vrijeme je za lovca na čudovišta. Capcom nam donosi Monster Hunter: World, igru koja je oduševila igrače diljem svijeta. 

Ti preuzimaš ulogu lovca na čudovišta koji na novom, neistraženom kontinentu kreće u opasnu borbu s divljim zvijerima. Zadivljujući krajolici postat će tvoj glavni saveznik u nemilosrdnim bitkama kojeg moraš pažljivo koristiti kako bi došao do pobjede.

Monster Hunter: World možeš zaigrati na PS4 i Xbox One konzolama. 

Cijena za Monster Hunter: World PS4: od 449 kn

Monster Hunter: World

3. FIFA 18

Ako neku igru ne treba pretjerano predstavljati, to je onda FIFA 18. Najpopularnija nogometna igra već je duže vrijeme i najpopularnija video igra na Nabava.net stranicama. 

FIFA 18 napravila je dodatan korak naprijed i učvrstila svoje mjesto nogometne igre broj 1 ispred Konamijevog PES-a. Odličan online mode definitivno je jedan od glavnih razloga velikog zadovoljstva igrača. 

FIFA 18 dostupna je na gotovo svim platformama: PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Cijena za FIFA 18 PS4: od 249 kn 

FIFA 18 PS4

4. Call Of Duty: WW2

Drugi svjetski rat never gets boring. Toliko puta iskušana formula pokazala se dobitnom kombinacijom za kreatore novog Call of Dutya, ionako jednog od najpopularnijih serijala svih vremena. 

Gameplay počinje iskrcavanjem u Normandiji. Dan D je i tvoj dan D. Vrijeme je da prekineš tiraniju koja godinama vlada Europom i kroz niz zadivljujućih frontova dođeš do konačne pobjede. 

CoD WWII možeš zaigrati na PlayStation 4, PC i Xbox One

Cijena za CoD WW2: od 324 kn 

CoD WWII

5. Grand Theft Auto V

Iako je na tržištu već skoro 5 godina (?!), Grand Theft Auto iliti GTA V i dalje se drži među najprodavanijim igrama u 2018. godini. Možda je malo čudno, ali očito je GTA više od igre. 

Vjerujemo da nije potrebno pretjerano isticati o čemu se radi u petom nastavku ovog serijala. Auti, jurnjave i adrenalin na najjače dobitna su kombinacija kada se radi o Grand Theft Autu

Rockstar nam je GTA 5 donio na PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 i na PC

Cijena za GTA V PS4: od 389 kn

gta v