nabava.net

Marantz NR1710 – kompaktni 7.2 UHD 4K AV prijamnik

Atraktivni AV prijamnik s potpisom prepoznatljivog Marantz brenda oduševit će sve audio entuzijaste.

marantz

Marantz NR1710 je kompaktni AV prijamnik koji donosi sve karakteristike klasičnog AV prijemnika, ali ukomponirano u kompaktno kućište koje će stati i u najuže prostore.

Ima opciju povezivanja do 7 zvučnika i 2 subwoofera, kao i slušanje različitih izvora istovremeno. Tehnologija Dolby Atmos Virtual Height korisnicima pruža 3D iskustvo slušanja bez potrebe za dodatnim surround zvučnicima. Preko HDMI-ja je moguće spojiti čak do 8 uređaja, a svaki ulaz podržava najnovije video formate uključujući HDCP 2.3, 4K Ultra HD, Dolby Vision, HLG, High Dynamic Range (HDR10). Također je moguće pojačalo žično ili bežično povezati na internet.

Moguće je slušati glazbu preko raznih audio servisa kao što su Spotify, Tidal, Deezer, Amazon Music, Napster, Soundcloud i ostali, a ne zaboravimo spomenuti i opciju direktnog povezivanja s gramofonom za one klasičnijih ukusa.

Zaboravi na traženje daljinskog - Marantzom možeš upravljati pomoću mobilne aplikacije ili pametnih zvučnika (Google Assistant, Alexa, Siri).

Ekipa s HD televizija pripremila je detaljnu recenziju ovog vrhunskog receivera, stoga ne propusti istražiti sve detalje i impresivne specifikacije u njihovom detaljnom pregledu!