nabava.net

Samsung QE55Q8D QLED TV - cijena i recenzija

Odlučio si investirati u novi televizor? Ovoga puta tražiš televizor visoke klase i spreman si za njega izdvojiti veću količinu novca? Samsung QLED televizor s finom dijagonalom od 55" čini se kao stvarno dobar odabir.

Samsung QLED TV

Samsung QE55Q8D je dio QLED serije televizora koja pripada skoro pa samom vrhu ovih modela u Samsungovoj ponudi. Na tržištu se našla naknadno, kako bi bolje parirali konkurenciji s direktno postavljenim pozadinskim osvjetljenjem. QE55Q8D ima dijagonalu od 140 cm ili 55", Ultra Premium certifikat, Quantum Dot tehnologiju za prikaz širokog raspona boja, direktno postavljeno LED pozadinsko osvjetljenje s lokalnim zatamnjenjem (FALD) za bolji kontrast, te 120 Hz ekran za oštriju sliku u dinamičnim scenama.

Ovaj je televizor (kao i svaki noviji Samsung) baziran na Tizen 4.0 operativnom sustavu koji mu daje pametne značajke i pristup svim popularnim aplikacijama. Kompletnu recenziju koju ti donosi HD televizija pročitaj na linku i sigurno ćeš saznati sve što te zanimalo, a vjerojatno i ono što nisi niti znao da te zanima.

Trenutna minimalna cijena za Samsung QE55Q8D iznosi 11.199 kn.