nabava.net

3 LED televizora do 3000 kn

Televizor obično kupujemo na duge staze, a da bi za manji budžet ulovio odličan TV, u nastavku te čeka mala inspiracija.

1. Samsung 32N5372AUXXH

Riječ je o pametnom televizoru manjih dimenzija. Dijagonalom od 32" (80 cm) odlično će se uklopiti u manju prostoriju poput spavaće sobe ili garsonijere, ali svejedno pružiti odlično iskustvo gledanja, prvenstveno zahvaljujući prekrasnoj slici i živim bojama iako se radi samo o LED panelu.

Ovaj Samsung televizor ima Full HD rezoluciju, a zahvaljujući dvama HDMI i jednom USB utoru, na njega bez problema možeš spojiti vanjske medije i uživati u omiljenim sadržajima. Ili jednostavno se spoji na WiFi, pokreni Netflix i bingeaj Witchera.

2. LG 32LM630BPLA

LG

Ovaj LG TV još je jedan 32-inčni ljepotan. Radi se o SMART TV-u s visokim dinamičkim rasponom (HDR), Dolby zvukom za audio ugođaj kao u kinu i pametnim AI-om koji će prepoznati tvoj glas. Iako dolazi s malo manjom rezolucijom nego što smo navikli kod modernih televizora, LG će te oduševiti svojim elegantnim dizajnom, lijepim prikazom i odličnim iskustvom korištenja. 

3. Philips 32PFS5603/12

Za oko nam je zapela atraktivna bijela boja ovog televizora za one koji žele malo drugačiji dizajn. Ispod haube i dalje se nalaze kvalitetne komponente s kojima ćeš dobiti prekrasnu Full HD sliku. 

Slično kao i ranije spomenuti Samsungov model, i ovaj Philips televizor ima dijagonalu od 32" (80 cm). Moderan, kompaktan i lagan, uklopit će se u svaki interijer i pružiti prekrasne filmske trenutke.