nabava.net

3 razloga zašto kupiti električni romobil

Još uvijek se dvoumiš oko kupovine električnog romobila? Donosimo ti 3 super razloga zbog kojih su električni romobili savršen izbor za prometanje po gradu.

1. Prenosivost

Električni romobili su jedan od najboljih prijevoznih sredstava kada je u pitanju praktičnost i prenosivost. Zauzimaju malo mjesta i jednostavnije ćeš im pronaći mjesto nego većim vozilima poput bicikla ili skutera. Osim što ne zauzimaju puno mjesta, također s relativno lagani pa ćeš ih lakše ponijeti sa sobom. Ako se svaki dan moraš penjati na kat, a nemaš dizalo, električni romobili zbog svoje prenosivosti savršen su izbor.

2. Dobri su za okoliš

Klimatske promjene jedan su od najvećih fenomena u vremenu u kojemu živimo, zbog čega naša kolektivna potraga za ekološki prihvatljivim načinima prijevoza doživljava svoj vrhunac. Električni romobili odlično se uklapaju u ovu priču jer koriste samo malu količinu električne energije i ne emitiraju nikakve emisije. Pouzdan su, pristupačan i ekološki prihvatljiv način putovanja.

3. Siguran način prijevoza

Svaki oblik prijevoza dolazi s određenim rizikom. Uvijek puta kada putuješ brzinom većom od hodanja, povećavaš šanse da dođe do neke vrste nezgode - to je jednostavno neizbježno. Međutim, u usporedbi s drugim sličnim prijevoznim sredstvima kao što su bicikli, role ili hoverboard, električni romobili su potencijalno sigurnija opcija. Puno je lakše i brže zaustaviti se ako ti se čini da bi moglo doći do sudara, a i u slučaju da imaš disk kočnice, zaustavni put je izuzetno kratak.

No, neovisno o svemu tome, uvijek je potrebno pažljivo voziti - sigurnost je na prvom mjestu!

Razmišljaš o kupovini električnog romobila? Web shop CityCoco u svojoj izvrsnoj ponudi drži Pulse, City Cruiser, Zero, Kaabo, Dualtron Speedway, Xiaomi i ostale brendove električnih romobila, električne bicikle, električne skutere i trokolice, električna vozila za starije pokretne, rezervne dijelove, dodatnu opremu te opremu za vozače.