nabava.net

5 komada tehnike za dobar kućni ured

Ova godina dovela je velike promjene u gotovo sve aspekte naših života, a za mnoge to uključuje rad od kuće. Ako i ti imaš svoj mini ured u kojemu provodiš radno vrijeme ili ti samo treba dodatni prostor u kojemu ćeš voditi brigu o ostalim aspektima svojeg života, ovo je nekoliko komada tehnike koji će ti sve olakšati.

1. Prijenosno računalo

Ako se baviš uredskim poslom, bez prijenosnog računala nemoguće je obavljati svoje zadatke. Kvalitetan laptop ili notebook s dovoljno snažnim procesorom i dovoljnom količinom RAM-a omogućit će ti da budeš maksimalno produktivan. Zaboravi na vječno čekanje da se otvori Excel tablica ili da Chrome normalno radi s 20 otvorenih tabova.

2. Miš

Zaboravi na trackpad na svojem prijenosnom računalu i umjesto toga se počasti kvalitetnim mišem koji će raditi brzo i učinkovito, a koji će istovremeno biti udoban. Moći ćeš svoj posao obavljati boljim tempom, a i klik na mišu daje posebno zadovoljstvo koje tapkanje na trackpadu ne može zamijeniti.

3. Slušalice

Umirujuća pozadinska glazba ili hardcore death metal - što god da je tvoj đir, učinit će te produktivnijim dok radiš. U slučaju da ne dijele svi ukućani tvoj glazbeni ukus, kvalitetne slušalice njima će pružiti mir, a tebi mogućnost da uživaš u glazbi kako zaslužuješ.

Kvalitetne slušalice mogu se naći po pristupačnim cijenama, a u slučaju da sudjeluješ u online sastancima, neka tvoje nove slušalice imaju i mikrofon kako bi te svi sudionici dobro čuli.

4. Printer

Bez obzira na to što živimo u digitalnome dobu, papir nam je još uvijek nezamjenjiv. Jedno je čitanje na ekranu, a nešto sasvim drugo kada isprintaš najvažnije dokumente i poredaš ih ispred sebe.

Suvremeni printeri dolaze s pregršt opcija, a osim što na njih možeš slati dokumente na printanje bežično, odličan su način da isprintaš sve najdraže slike i prisjećaš se sretnih trenutaka kada završiš s obvezama i opuštaš se sa svojim najdražima.

5. Pametni telefon

Kada kupuješ pametni telefon u poslovne svrhe, važno je da ima snažnu bateriju, da podržava brzo punjenje te da ima snažan procesor i dovoljno RAM-a da može brzo otvarati aplikacije i obavljati sve zadatke koje staviš pred njega. Pametni telefoni danas u pravilu dolaze s dva utora za SIM kartice, pa tako umjesto kupovine posebnog privatnog i poslovnog mobitela, možeš kupiti samo jedan uređaj.

Sve to, i još mnogo više od potrošačke elektronike, čeka te u internet trgovini Proxima Informatika. 26.000 artikala, besplatna dostava za narudžbe iznad 1.000 kn, 14 dana za povrat robe te brza i sigurna podrška, sve to umotano u 15 godina iskustva garantira da ćeš svojom kupovinom biti izuzetno zadovoljan.