nabava.net

5 muških i ženskih tenisica za odličan trening kod kuće

Ne treba ti teretana da bi odradio odličan trening. Sve možeš odraditi kod kuće uz minimalnu opremu, a jedino ti trebaju kvalitetne tenisice koje će ti pružiti stabilnost i ublaživati udarce.

tenisice za trening kod kuće

Izdvojili smo 5 odličnih tenisica s kojima ćeš se osjećati kao supermen (ili super-žena) za vrijeme treninga.

1. Adidas Day One Crazy Train

Izvor: Freepik

Odlikuje ih malo drugačiji dizajn nego što smo navikli od Adidasa, ali dalje vrlo atraktivan i, što je najvažnije, funkcionalan. Zahvaljujući inovativnom sustavu jastučića koji upijaju i najsnažnije udarce, ove muške tenisice odličan su partner za intenzivne treninge koji će te istovremeno štititi i pružiti neodoljivu udobnost.

2. Asics Gel Kayano 5 OG

Ove retro ljepotice dolaze u muškoj i ženskoj verziji, ali tamno crveni naglasci na ovim tenisicama ipak su rezervirani za ljepši spol. Odličan je izbor za stopala s tendencijom pronacije. Kombinacija gela i jastučića daju udobnost, ali i potporu stopalu tijekom raznih aktivnosti. Htjet ćeš ih nositi i za vrijeme treninga i svakodnevnih aktivnosti, a odličan su izbor i ako poželiš trenirati trčanje.

3. Nike P-6000

Nike W P-6000

Niti jedna lista tenisica, neovisno o kojoj se aktivnosti radi, ne može proći bez najkica. Kombinacija kože, tekstila i sintetičkih materijala ovim ženskim tenisicama daju ultimativnu potporu tijekom svakodnevnih aktivnosti, ali i tijekom treninga.

4. Asics Gel-Nimbus 21 LS

Asics Gel-Nimbus 21 LS

Asics se još jednom našao na ovoj listi, a razlog su ultimativne tenisice za trčanje i lagani cardio. GEL jastučići u prednjem i stražnjem dijelu tenisica smanjuju utjecaj udara i omogućuju da bez puno truda odskačeš od tla dok se krećeš prema naprijed.

5. Under Armour Project Rock 2

Under Armour Project Rock 2

Ovaj model utjelovljuje sve što dobre tenisice za trening trebaju imati. Potplate maksimaliziraju kontakt s tlom upravo na onim mjestima gdje je stopalu to najpotrebnije, a istovremeno omogućava vrhunsku fleksibilnost prema gore čime promiče i podržava prirodne kretnje. Odlične muške tenisice u koje se možeš pouzdati.

Ove modele, ali i pregršt drugih tenisica za sve potrebe, bilo da se radilo o trčanju, dizanju utega, hodanju ili svakodnevnim aktivnostima, pronaći ćeš u web shopu Footshop.hr gdje te čekaju samo najbolji primjerci svjetski poznatih marki tenisica i ostale obuće.