nabava.net

5 odličnih ideja za poslovne poklone

Tvoji vrijedni zaposlenici čitave godine marljivo rade i sada je došlo blagdansko vrijeme u kojem, osim lijepe božićnice, zaslužuju mali znak pažnje kojim ćeš im pokazati koliko cijeniš trud koji ulažu na svojem radnom mjestu.

Ako nemaš inspiracije što bi se tvojim zaposlenicima moglo svidjeti, preporučujemo da kreneš od Intermaxa, specijalista za promotivne poklone. Bilo da te zanimaju pokloni vezani uz tehnologiju, aktivnosti na otvorenome ili radiš s besprijekorno organiziranim ljudima koje će najviše veseliti novi planer za narednu godinu, garantiramo da ćeš pronaći savršeni poklon za svoje zaposlenike.

Izdvojili smo nekoliko proizvoda koji su nama zapeli za oko.

1. Eksterna baterija

S eksternom baterijom nećeš pogriješiti. Svi koristimo pametne telefone, ali rijetki su čarobnjaci kojima mobitel uspješno preživi čitav radni dan bez da ga moraju barem nakratko nadopuniti.

Powerbank od 6.000 mAh zadovoljit će potrebe i najnaprednijih korisnika, a ako u uredu imaš zaljubljenike u aktivnosti na otvorenome, power bank sa solarnim punjenjem je praktičan i dosjetljiv poklon.

2. Ruksak

Stalno smo u pokretu, a posljednjih godina sa sobom nosimo i svoje tehnološke pametnjakoviće. Mobitel, tablet i laptop trebamo negdje smjestiti, a ima li boljeg rješenja od čvrstog ruksaka atraktivnog dizajna koji će svojeg vlasnika služiti u raznim situacijama. Zaboravi na ružne crne torbe za laptop preko ramena koje smo nosili kada su se laptopi prvi puta pojavili - današnji ruksaci za laptop uklopit će se u svaki moderan outfit.

Ako radiš s ekipom koja je više sportski nastrojena, torba za teretanu, kampiranje ili druge sportske aktivnosti sigurno će im izmamiti osmijeh na lice.

3. Slušalice

Dobre je sluške teško pronaći, a još je teže svaki se put sjetiti izvaditi ih iz auta ili torbe za teretanu i ponijeti sa sobom u ured. Čak i ako radiš u okruženju u kojemu nije moguće slušati glazbu i raditi, dodatan par slušalica svakoga će razveseliti - pogotovo danas kada noviji mobiteli dolaze bez 3.5-milimetarskog utora za slušalice i moramo kupovati nove bežične.

Ovih blagdana razveseli ekipu u uredu bežičnim slušalicama koje uvijek mogu nositi sa sobom i lako spojiti sa svojim omiljenim gadgetima.

4. Rokovnik

Ne želiš eksperimentirati s tehnologijom i radije se držiš provjerenih recepata. U tom slučaju, rokovnik će omogućiti tvojim zaposlenicima da zabilježe sve ideje koje ste brainstormali na sastanku i iz njih osmisle kreativne projekte. U odabiru rokovnika doista možeš dati mašti na volju, od jednostavnih džepnih notesa, do velikih formata koji dolaze s vlastitim USB-om.

5. Prigodni pokloni

Ipak je blagdansko vrijeme godine i zašto ga ne začiniti prigodnim poklonima. Poklon paketi, mirisne svijeće, simpatični ukrasi, šalice za tople i mirisne napitke samo su neke od sitnica kojima možeš popuniti poklon vrećice i košare i pridonijeti veseloj blagdanskoj atmosferi.