nabava.net

5 zanimljivih poslovnih poklona

Želiš zahvaliti svojim poslovnim suradnicima na uspješnoj suradnji, ali nedostaje ti inspiracije. Ne želiš klasičan poklon poput eksterne baterije ili kišobrana, nego nešto originalno. Na pravom si mjestu. Istražili smo ponudu Selected web shopa koji se bavi prodajom dizajnerskih poklona i pronašli smo nekoliko zgodnih ideja.

1. Mapa s pečatima

mapa s pečatima

Najljepše su avanture one koje uključuju putovanja. Nagradi svoje poslovne putnike, ili ih potakni na istraživanja prekasne nam planete, ovom originalnom mapom svijeta na kojoj simpatičnim pečatima osoba obilježava sva mjesta koja je posjetila. Tvoj suradnik imat će trajnu uspomenu na svoja putovanja, a ti ćeš ostaviti odličan dojam ovako pažljivo odabranim poklonom.

2. Poster - 50 knjiga koje vrijedi pročitati

poster 50 knjiga

Neki vole putovati u svojim mislima, a u tome im pomažu knjige. Mnogo je književnih klasika koje knjigoljupci nipošto ne smiju propustiti, a ovdje će pronaći 50 primjera vrhunskog književnog stvaralaštva koji su, na ovaj ili onaj način, promijenili književnost. Pošalji svoje poslovne suradnike na literarno putovanje i možda im na njemu sine odlična poslovna ideja!

3. WORK LIFE priručnik za preživljavanje u suvremenom uredu

priručnik

Kaotična atmosfera u suvremenom uredu česta je pojava, a što li će bolje pomoći u rješavanju nego "bonton i Biblija suvremenog ureda". I više nego koristan priručnik dobro će doći na svakom radnom stolu.

4. CLOSCA sklopiva kaciga za bicikl

sklopiva kaciga

Kaciga glavu čuva, ali samo ako je kvalitetna. Još uz to spoji atraktivan dizajn i imaš kacigu iz snova. Za sve tvoje poslovne bicikliste koji su zagađivače na četiri kotača zamijenili vožnjom na biciklu ili romobilu tu je fenomenalna Closca sklopiva kaciga koja spaja sigurnost, dizajn i praktičnost u jedan savršen poklon.

5. Smartphone projektor

smartfon projektor

Zaljubljenike u gadgete i nove tehnologije oduševit će spravica koja njihov pametni telefon pretvara u projektor. Objektiv uvećava sliku za 8 puta, koju je zatim potrebno usmjeriti na projekcijsko platno, zavaliti se u udobnu fotelju, izvaditi kokice i uživati u omiljenom filmu ili seriji.