nabava.net

Hervis Sports Club kartica - za top sportaša u tebi

Ne možeš zamisliti svoje slobodno vrijeme bez sportskih aktivnosti? Većinu tvoje garderobe čine trenirke, hudice i tajice? Tvoje glavno prijevozno sredstvo je bicikl? Svaki sportaš na prvo mjesto stavlja kvalitetu, ali zašto pritom ne bi malo uštedio.

hervis

Tu u priču ulazi Hervis Sports Club, čiji članovi uživaju u brojnim pogodnostima. Sudjeluj u VIP shopping događanjima, koristi kupone i ostvari super popuste, sudjeluj u ekskluzivnim nagradnim igrama i doživi još pregršt pogodnosti.

Kada se učlaniš u Hervis Sports Club, dobit ćeš karticu i osobni račun na koji se knjiži svaki iznos kupovine. Što veći iznos kupovine na kraju godine, to ćeš dobiti veći bonus.

  • s potrošenih 1.500 kn ostvaruješ bonus od 2%
  • bonus od 3% ostvaruješ s potrošenih 3.700 kn
  • od 7.400 kn naviše ostvaruješ bonus od 4%

Hervis osigurava besplatne dostave online akcija, pri kupnji većih predmeta te click&collect besplatnu dostavu u poslovnicu. No, to nije sve. Za članove kluba Hervis je također osigurao jamstvo povrata novca u roku 6 tjedana za nekorištene artikle.

S Hervis Sports Club karticom postat ćeš dio najveće sportske zajednice u Hrvatskoj koja organizira razna sportska događanja, zajedničke treninge i druženja.

Budući da Hervis uvijek prati digitalne trendove, tvoja kartica uvijek će biti dostupna u digitalnom obliku na tvojem pametnom telefonu, a na njemu u svakom trenutku možeš provjeriti sve informacije vezane uz svoj račun.