nabava.net

Muziker.hr - sve što glazbenici i ljubitelji glazbe trebaju i žele

Kada se radi o glazbi, uvijek se radi o strasti. Od prvog hvatanja melodije do osobne identifikacije pomoću tekstova, čini se da je pisana upravo za vas. Vaša boja kože, religija ili korijeni uopće nisu bitni, univerzalan jezik glazbe nas spaja u jedan ton i zvuk.

Muziker

Sve vrste glazbe imaju jednu zajedničku stvar, a to su glazbeni instrumenti koji ih stvaraju! Stoga su rado viđeni novi igrači na tržištu s glazbenim instrumentima i audio opremom, koji nude najviše standarde kvalitete i vrhunski profesionalizam.

Ovo je Muziker, jedan od najvećih prodavača glazbenih instrumenata u Europi.

Muziker trenutno djeluje na području Europske Unije, i više od godinu dana radi u Hrvatskoj. Sa više od 40.000 proizvoda i više 520 svjetskih marki na skladištu, Muziker nudi sve što glazbenici i ljubitelji glazbe trebaju i žele: gitare, baseve, bubnjeve, klavijature, pianine, mikrofone, slušalice, opremu za studio, audio opremu i sve ostalo što se veže za glazbu.

Na tržištu djeluje već dva desetljeća i dnevno šalje dvije tone glazbenih instrumenata u 15 europskih država. Muziker zna da je ključ uspjeha zadovoljan klijent i da bi se to dogodilo, potrebno je puno više od velike ponude instrumenata i najboljih cijena na tržištu.

Sve što vam treba

Stoga tvrtka nudi sve pogodnosti koje klijenti potražuju:

  • besplatnu dostavu,
  • garanciju vraćanja novca u roku od 30 dana od kupnje,
  • korisničku podršku na materinjem jeziku klijenta (uključujući hrvatski) i
  • 3 godine jamstva za sve proizvode.

muziker pogodnosti

Još jedna od pogodnosti koje nudi Muziker je komfor kod slanja pošiljaka u slučaju reklamacija, vraćanja ili zamjene robe: jedino što je potrebno da vi učinite je da napišete e-mail. U roku od dva dana će kurir preuzeti pošiljku koju vraćate na vašoj adresi. Sve je besplatno!

Vjerujemo da svatko može biti glazbenik. Muziker je ponosan što može zadovoljiti potrebe iskusnih glazbenika i potpunih početnika u svijetu glazbe, kao i potrebe roditelja koji traže za svoje dijete prvi instrument.

Iako tvrtka ima mrežu od 10 klasičnih trgovina u Europi, u Hrvatskoj radi samo kao web trgovina koja koristi sigurne metode plaćanja i nositelj je europskog i regijskog certifikata povjerenja.

Osim ovih pogodnosti Muziker, nudi vrhunski servis koji dodaje ovoj posebnoj web trgovini garanciju povjerenja i profesionalnosti.

U ponudi je i specijalna opcija koja klijentima omogućava zatražiti popust na proizvod koji žele naručiti. Ova opcija je odlična za sve koji žele obaviti povoljniju kupnju: sve što je potrebno da učinite je da nađete polje "Tražite pogodniju cijenu" i čekate bolju cijenu koja će vam stići u vaš mail box. To omogućava klijentima dobiti pogodniju cijenu nego u lokalnim trgovinama na zadovoljstvo s obje strane.

Šećer na kraju

Prije nego što počnete pretraživati stranicu i zaronite u tisuće proizvoda koji su dostupni na skladištu i spremni za slanje, imamo još jedan savjet u vezi plaćanja: nemojte propustiti priliku osvojiti popust za svoju prvu narudžbu u Muzikeru!

Sve što je potrebno je da se prijavite za primanje tjednog newslettera u kojem ćete dobivati informacije o popustima i sve novosti koje se tiču glazbenih instrumenata. Ako se prijavite, kod za popust će vam biit automatski poslan mailom!

Posjetite web stranicu, registrirajte se i uživajte u Muzikeru!