nabava.net

Ovog ljeta na moru isprobaj SUP

Znaš li što je SUP? Jesi li ga već isprobao? Ekipa iz Speed Commercea upoznaje nas s ovogodišnjim ljetnim hitom u kojem svatko može uživati. 

Stand Up Paddle ili SUP

SUP - Stand Up Paddle

Stand Up Paddle ili SUP je vrsta surfanja koja se pojavila na Havajima, a trenutno osvaja svijet. Za razliku od klasičnog surfanja u kojem sjedite i čekate val, u SUP-u ste cijelo vrijeme na nogama i sa sobom imate veslo kojim upravljate. 

Ovaj je sport postao iznimno popularan zbog činjenice da donosi vježbu cijelom tijelu i na taj način zauzima mjesto jednog kvalitetnog cross-treninga. A vjerujemo da vam je draže cross-trening odraditi na moru, jezeru ili rijeci nego u zatvorenoj teretani. 

Budući da stojite na punoj visini, možete uživati ​​u jedinstvenom pogledu na sve, od morskih stvorenja do svega onoga što je na horizontu. A najbolje od svega, sve to radite s minimalnom količinom opreme

Za uživanje u SUP-u, od osnovne opreme bit će vam potrebna tek daska i veslo, a njih po najnižim cijenama možete pronaći u 7bofora.com web trgovini

Stand Up Paddle daska ima zakrivljenu osovinu kako bi se postigla maksimalna učinkovitost i uspostavila ravnoteža. Veslo za SUP trebalo bi biti od 6 do 8 inča veće nego što ste vi. U prijevodu, veslo treba biti 15 do 20 cm veće od vaše visine. 

7bofora SUP rent

Ako ipak prije same kupovine želite isprobati SUP, možete se odlučiti i za unajmljivanje SUP opreme. Na taj će vam način profesionalci sugerirati što vam od opreme treba, bazirano na vašoj visini, težini kao i na lokalnim uvjetima. SUP rent možete pronaći u Splitu.

Nakon toga, na vama je samo da stanete na dasku, uzmete veslo u ruke i krenete u istraživanje mora iz stajaćeg položaja. S obzirom na ljepote Jadranskog mora, sigurni smo kako ćete maksimalno uživati u pogledu na morske dubine, bića koja se kriju u njima, ali i na plavi horizont ispred vas. 

SUP Croatia 7bofora

Zanima li te više informacija o ovom predivnom sportu, svakako posjeti stranicu 7bofora.com, dodatno se informiraj i kreni u nezaboravnu avanturu ovoga ljeta.