nabava.net

Sunčane naočale snižene do 40%

Vremenske prilike sugeriraju kupovinu skijaških, a ne sunčanih naočala, međutim za nekoliko dana sunce će nas opet zaslijepiti, a jedini spas za vaše oči bit će sunčane naočale. Zato vam donosimo najbolje modele na popustu u internet trgovini Cvikeri.com.

Sunčane naočale sniženje

1. INVU naočale P2400A

Sunčane naočale marke INVU nalaze se na prvom mjestu naše liste zahvaljujući popustu od čak 38%. Ove avijatičarske naočale za sunce imaju polarizirana siva stakla, a izrađene su od plastike. 

Redovna cijena: 701 kn

Cijena na akciji: 435 kn

INVU sunčane polarizirane naočale

2. Police naočale Soho S 1713

Police naočale, uz Ray-Ban, sigurno su najpopularniji i najčešći izbor među sunčanim naočalama. Soho S sunčane naočale imaju posebnu click-clack tehnologiju koja osigurava trajnost drški naočala. Drške su blago zaboljene i nešto šire u odnosu na prednji dio naočala. 

Naočale su izrađene od acetat plastike, dok su stakla polikarbonatska. Trenutno su Police Soho S sunčane naočale snižene 13%.

Redovna cijena: 768 kn

Cijena na akciji: 672 kn

Police sunčane naočale Soho S

3. Polaroid naočale 04214X 

Još jedne avijatičarske naočale nalaze se na sniženju, a ovoga puta proizvođač je Polaroid. Ove polarizirane sunčane naočale blokiraju 100% odsjaja i imaju 100% zaštitu od UVA, UVB i UVC zraka. 

Cijenit ćete ih zbog smanjenog umora očiju kao i zbog jasnijeg opažanja boja. 

Redovna cijena: 387 kn

Cijena na akciji: 352 kn

Polaroid sunčane naočale

4. Police naočale S 1587

Na našem su se popisu našle još jedne Police naočale, model S 1587. Naočale su namijenjene kako za muškarce tako i za žene, a posebno ih karakterizira retro model, tzv. Clubmaster. Naočale su plave boje, a materijal izrade je plastika. 

Redovna cijena: 768 kn

Cijena na akciji: 672 kn

Police naočale S 1587

5. Police naočale S 1956

Najskuplji model na našem popisu ponovno je pripao Policeu. Ove sunčane naočale s polariziranim staklima snižene su za 12%. Kao i ostale polarizirane naočale, i Police S 1956 imaju 100% zaštitu od sunčevih zraka kao i poboljšani kontrast i općenito jasnije boje. 

Redovna cijena: 832 kn

Cijena na akciji: 736 kn

Police sunčane naočale S 1956