nabava.net

Uz ove rekvizite tvoji mališani imat će nezaboravno ljeto!

Uživanje u ljetnim radostima garantirano je u svakoj dobi, ali klincima odlasci na more imaju posebnu čar. Mališane je jednostavno zabaviti, pogotovo kada imaš pomoć zgodnih rekvizita koji će dan na plaži ili bazenu pretvoriti u nezaboravnu avanturu.

jednorog na napuhavanje

Madraci za napuhavanje u obliku životinja

Postali su popularni prije svega nekoliko ljeta, a zabavni su i za staro i mlado. Od ružičastih flamenca, preko zlatnih labudova, do anđeoskih krila ili čak komada pizze, ovi napuhanci opasno će začiniti brčkanje u moru.

Prije kupovine provjeri maksimalnu nosivost plastičnog napuhanka, a odličan odabir su proizvodi s ručkama za držanje kako bi se tvoji malci mogli sigurno popeti i držati.

Čamci

Čamci na napuhavanje, osim što su vrlo praktični, garantiraju super zabavu. Tko se ne voli ljuljuškati na blagim morskim valovima?

I ovdje prije kupovine provjeri nosivost čamca, pogotovo ako u njega planiraš ubaciti više klinaca. Malo veći čamci dolaze s veslima, dok su čamci na napuhavanje manjih dimenzija uglavnom namijenjeni mlađoj djeci koja neće napuštati blizinu odraslih.

čamac na napuhavanje

Bazen na napuhavanje

Dok čekaju odlazak na more ili bazen, zašto klincima ne bi omogućili malo brčkanja u bazenu u sigurnosti vlastitog doma.

Iako postoje skoro pa profi bazeni velike dubine u kojima mogu uživati i odrasli, mališane će veseliti i manji bazeni na napuhavanje u kojima se mogu osvježiti od vrućine i igrati s omiljenim igračkama bez da roditeljima dođe masivan račun za vodu.

Maska za ronjenje

Istraživanje morskih plićaka i potrage za morskim krastavcima, ježevima, zvijezdama i ribicama jedna je od najboljih ljetnim zanimacija.

Kvalitetno izrađena maska imperativ je za dobru zabavu; u suprotnom će tvojim malcima smetati zamagljena stakla, loša dihalica, remen koji žulja i maska koja ne prianja dobro i puni se vodom.

Ovom listom samo smo zagrebli površinu zabavnih ljetnih rekvizita - tu su još i lopte i koluti za napuhavanje, spužvaste tube, ležaljke i šatori za plažu, peraje, ali još i pregršt opreme i igračaka za svaku priliku tijekom cijele godine. Sve te to čeka u internet trgovini Slonko - ne propusti baciti pogled na njihovu fenomenalnu ponudu!