nabava.net

Velika GeekBuying rasprodaja za proslavu 6. obljetnice!

U sljedećih nekoliko dana na Geekbuying.com trajat će godišnja rasprodaja! Bit će igara, dijeljenja nagrada, kupona i prilika za velike uštede. Prava je prilika da iskoristiš rasprodaju!

GeekBuying rasprodaja

Igre i nagrade

Za vrijeme ove rasprodaje imat ćeš priliku osvojiti proizvode u vrijednosti 10.000 USD te Xiaomi Mix 2S! Sve što trebaš napraviti je sudjelovati u jednostavnoj igri koja se nalazi na promocijskoj stranici. Što više igraš, veća je vjerojatnost da ćeš osvojiti nagradne kupone ili jednu od brojnih manjih nagrada.

Velike uštede

Godišnja rasprodaja je idealno vrijeme da si kupiš proizvode koje već dugo želiš. Ovakve uštede ne dolaze često, a kreću se i do 70%.

Pitaš se što je na rasprodaji? Kratak odgovor bio bi - skoro bilo koji tehnički proizvod koji možeš zamisliti. Pametni telefoni, TV boxovi, laptopi, tableti, oprema za sigurnost doma, kućni gadgeti, RC igračke, dronovi i mnogi drugi... Također ćeš pronaći i odlične popuste na proizvode koji se nalaze u GeekBuying lokalnom skladištu, a to znači da osim velike uštede dobivaš i brzu dostavu!

Sretne vreće

"Sretne vreće" su vrhunac rasprodaje za 6. godišnjicu Geekbuyinga. To je prilika za najbolji omjer "muzike" i para. Sretna vreća je paket s mnogo proizvoda koji se dobiju u jednoj kupnji. Kupnjom vreće ostvaruješ uštedu od najmanje 80% - kvaka je jedino u tome što ne znaš što se nalazi u vreći sve dok ne stigne pred tvoja vrata.

Klikni ovdje kako bi otvorio stranicu vezanu za ovu promociju!