nabava.net

11teamsports - jedna od tri najveće online trgovine nogometnom opremom u Europi

A sada, prava poslastica. Pridružio nam se jedan od najvećih europskih web shopova kada je riječ o sportskoj odjeći i obući, pogotovo za nogometaše. Bilo da se baviš nogometom povremeno ili malo ozbiljnije, ovdje te čeka sva oprema na jednome mjestu.

11teamsports

U internet trgovini 11teamsports čeka te ogromna ponuda sportskih tenisica za muškarce i žene za trčanje, trekking, kopačke i za slobodno vrijeme. Također ćeš pronaći širok izbor funkcionalne odjeće, odjeće za trening i za slobodno vrijeme te za nogomet poput dresova, štucni, golmanskih dresova itd. Tu je i pregršt druge nogometne opreme i nogometnih lopti.

Od brandova možeš birati između Nike, Adidas, Puma, Hummel, Erima, JAKO, Joma i još mnoštva drugih.

Naručene proizvode možeš platiti karticom ili pouzećem. Dostavu obavljaju DPD i HP, a besplatna je za narudžbe iznad 590 kn, odnosno iznosi 6 kn kada se plaća pouzećem. Za narudžbe manje vrijednosti cijena dostave iznosi 39 kn za plaćanje karticom, odnosno 45 kn za plaćanje pouzećem kada dostavlja DPD. Kada dostavu obavlja HP, dostava narudžbe plaćene karticom iznosi 39 kn, odnosno 40 kn za plaćanje pouzećem.