nabava.net

Alo Alo - stani malo, kupi smartfon!

Novi modeli pametnih telefona izlaze toliko često, da ne možeš odoljeti ne kupiti novi, čak i ako bi ti stari mobitel komotno mogao izdržati još neko vrijeme. Naravno, pritom ti je u cilju što više uštedjeti, a upravo tu u priču ulazi nova trgovina koja oglašava svoju ponudu na Nabava.net stranicama.

Alo Alo

U Alo Alo web shopu pronaći ćeš pametne telefone svih popularnih marki - Apple, Samsung, Huawei, Honor, Sony, LG, HTC, Cat, Cubot, Xiaomi, Alcatel i druge. Pretraživanje mobitela koji te zanimaju olakšano je odličnim sustavom filtriranja, pa tako uređaje možeš tražiti prema veličini zaslona, radnoj memoriji, kameri i cijeni.

Osim smartfona, tu su i Focus, Samsung, Huawei i Vivax tableti, kao i sva oprema za tvoje pametne uređaje, poput maskica i torbica, baterija, slušalica, memorijskih kartica, punjača, eksternih baterija, pametnih narukvica i ostalog.

Napomenimo i to da je Alo Alo distributer Tele2 proizvoda i Tele2 business partner, a njihove fizičke poslovnice pronaći ćeš na lokacijama u Dalmaciji.

Opcije plaćanja uključuju internet bankarstvo, pouzeće i kreditnu karticu, a dostava iznosi 25 kn za proizvode do 1.000 kn. Narudžbe iznad tog iznosa dostavu ne plaćaju.