Ostali članci

Budi Velik - i ti i tvoji mišići

Naša kategorija sportske prehrane svakim je danom još veća, a takvi će biti i tvoji mišići ako sve potrebne sastojke potražiš u najnovijoj trgovini na Nabavi.

budi velik

Budi Velik je web shop u kojem ćeš pronaći proteine, aminokiseline, kreatin, sve za energiju i mršavljenje, pokretače hormona i proizvode za masu, sportsku odjeću i opremu za vježbanje i sve što treba profesionalnom ili amaterskom sportašu. Pronaći ćeš brdo proizvoda po super cijenama, pa više ne možeš koristiti izliku da ti je budžet premali da dođeš u top formu.

Osim dodataka prehrani, Budi Velik nudi i super opciju izrade plana prehrane i treninga. Ako nisi siguran kog ti vraga trebaju svi ti dodaci, stručna pomoć reći će ti trebaju li ti uopće i što sve trebaš napraviti da postigneš svoj cilj, uključivao on želju da se nabildaš kao the Rock ili stanjiš liniju poput Gigi Hadid.

Naručene proizvode možeš platiti pouzećem ili kreditnim karticama, a ako živiš na otoku, ne brini jer će ti naručeni paket i tamo biti dostavljen. Narudžbe do 400 kn plaćaju se 30 kn, a sve iznad 400 kn bit će ti besplatno dostavljeno (dostava na otoke plaća se dodatno). Ali čekaj - to nije sve! Budi Velik dostavlja i u inozemstvo, pa možeš biti siguran da će ti tvoja doza omiljenih proteina stići gdje god je zatrebaš.

Povezani proizvodi