nabava.net

Buzz Sneaker Station - tenisice za ljubitelje urbanog stila

Buzz Sneaker Station glavna je stanica za sve ljubitelje tenisica. S više od 1000 proizvoda, Buzz Sneaker Station je jedna od najvećih trgovina obućom na Nabava.net. 

Nike Jordan Retro

Ponuda Buzz Sneaker Station trgovine namijenjena je prije svega mladima koji imaju svoj stil i žele ga promovirati kroz svoje tenisice. Stil je to mladih, urbanih ljudi koji su dio casual-sportske kulture odijevanja i koji prate najnovije trendove.

Premda tenisice zauzimaju glavni dio, u ponudi možete pronaći i lifestyle odjeću koja će vas definirati. Brendovi poput adidasa, Nikea, Helly Hansena i Timberlanda garancija su kvalitete i modernog dizajna. Iako je naglasak na lifestyle kolekciji, u Buzzu svoje mjesto imaju i tenisice za trening poput izrazito popularnih Jordanica

Kupujete li preko interneta, plaćati možete pouzećem, karticama na rate, uplatnicom ili PayPalom. Dostava je besplatna, a najčešće su proizvodi u vašim rukama u roku 3-5 radnih dana. Osim na internetu, Buzz Sneaker Station trgovine možete pronaći i u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Splitu i Zadru. 

Buzz Sneaker Station trgovina

Tražiš li nove tenisice, Buzz Sneaker Station je definitivno prva trgovina koju trebaš posjetiti.