nabava.net

Copy Electronic - 30 godina iskustva

Volimo kada se trgovine mogu pohvaliti s nekoliko desetljeća iskustva rada s klijentima i pronalaska najboljih rješenja za njihove potrebe. Upravo takvu trgovinu od sada možete pratiti na Nabava.net stranicama i uspoređivati cijene njihove bogate ponude.

copy electronic

A ponuda je i više nego izvrsna. U web shopu Copy Electronic pronaći ćeš pisače i opremu, prijenosna računala, monitore, skenere, uništavač dokumenata, ali i razne druge uređaje. Kao što ovaj popis daje naslutiti, Copy Electronic bavi se pružanjem usluge prodaje, najma i održavanja profesionalne uredske opreme, uključujući hardver i softver.

Ovlašteni su distributer i servisni partner u Hrvatskoj za brendove Ricoh, Nashuatec i ROWE, dok su za Fujitsu ovlašteni servisni i prodajni partner u segmentu skenera.

Naručene proizvode moguće je platiti na jedan od tri načina: pouzećem po primitku pošiljke, uplatom na račun trgovine te kreditnom ili debitnom karticom, jednokratno i obročno. Dostava iznosi 25 HRK, osim u slučajevima kada iznos narudžbe premašuje 500 kn - tada je besplatna. Također postoji i opcija osobnog preuzimanja na Copy Electronic lokaciji u Zagrebu.