nabava.net

Mot.hr - refill toner shop

Opremite svoj ured u web trgovini Mot - od zamjenskih tinti i tonera, pa sve do IT opreme, ovaj najnoviji član Nabava.net zajednice ima sve što vam treba za uspješan poslovni dan.

Mot.hr

Osim tinti, tonera i pisača, Mot web shop u ponudi ima pametne telefone, rabljena računala, monitore, IT opremu poput procesora, grafičkih kartica, napajanja itd. Na njihovom webu pronaći ćete i konzole, uredski pribor, televizore i tablete i još mnogo toga.

Mot trgovina je autorizirani Canon partner i HP distributer. Također su distribter Supercolor tinti i Swiss tonera, Verbatim, Traxdata i Princo medija, najveći regionalni punjač tinti i tonera te najveći serviser pisača u Dalmaciji.

U Mot web shopu naručenu robu možete plaćati pouzećem, virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom te American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro karticama.

Što se tiče troškova dostave, ona je besplatna za narudžbe iznad 300 kn na području Splita, odnosno 30 kn + PDV za narudžbe ispod 300 kn.

Za ostatak Hrvatske dostava je besplatna za potrošenih 700 kn i više, odnosno za zamjenske tinte i tonere u vrijednosti 250 kn. Sve ostalo se plaća 35 kn, osim kada se radi o narudžbama težim od 20 kg. U tom slučaju cijena se obračunava po dogovoru.