Ostali članci

Pun Kufer - uređenje doma uz pristupačne cijene

Nova trgovina na Nabava.net stranicama donosi ti se potrebno za uređenje doma i vrt, za tvoje kućne ljubimce, za tvoju djecu - za sretan život u kući ili stanu. Provjeri što u svojoj ponudi ima Punk Kufer!

PunKufer

U Pun Kufer web shopu pronaći ćeš raskošan izbor namještaja za sve prostorije u svojem domu, od stolova, garnitura i kreveta, do pregrada, stalaka, kuhinjskih uređaja - i još mnogo toga. Tu je i kompletna oprema za vrt, poput vrtnog namještaja, bazena i rasvjete, kao i sve za djecu i sportske aktivnosti. Nagradi svoje kućne ljubimce novom krevetićima ili penjalicama, ili se opremi alatom za radove u domu, novim parketom, vodoinstalaterskim materijalima itd.

Pun Kufer je isključivo online trgovina, a to znači da nema fizičke lokacije do koje se možeš odvesti, pogledati ponudu i kupiti. No, apsolutno sve informacije koje su ti potrebne, pronaći ćeš u opisu svakog proizvoda.

Opcije plaćanja uključuju uplatu na račun, PayPal te Visa, MasterCard i American Express kartice. Dostava za narudžbe iznad 750 kuna je besplatna, a za manje iznose ovisi o težini i vrijednosti narudžbe. Trošak dostave je automatski izračunat kada artikl dodaš u košaricu i bit ćeš jasno upoznat sa svim eventualnim troškovima prije konačne kupovine.