nabava.net

Studio Plus - dobrodošli u svijet kuhinja i bijele tehnike

Kuhinja je srce svakog doma, stoga je treba kvalitetno opremiti i u njoj koristiti samo najbolje uređaje koji će nam pomoći u spravljanju najukusnije hrane. Nova trgovina na Nabava.net stranicama pomoći će ti upravo u tome.

studio plus

Ekipa iz web shopa Studio Plus sebe opisuju kao kuhinjskog specijaliteta u Hrvatskoj koji na jednom mjestu svojim korisnicima žele pružiti sve što im je potrebno za opremanje kuhinje.

Osim što su partneri najvećih njemačkih proizvođača kuhinja u Europi, Nobilia i Hacker, također nude najveći asortiman bijele tehnike na tržištu proizvoda Gorenje, Bosch i Miele. U njihovoj ponudi pronaći ćeš perilice i sušilice rublja, hladnjake, zamrzivače, štednjake, perilice posuđa i mikrovalne pećnice, samostojeće i ugradbene. Imaju i ostale kućanske aparate poput usisavača, miksera, tostera, pekača kruha, multipraktika, klima uređaja i ostalog.

Naručene proizvode moguće je platiti na 3 načina: po predračunu, pouzećem te American Express, MasterCard, Visa i Diners karticama.

Osim u web shopu, proizvode iz Studio Plusa možeš pogledati i kupiti u salonima u Zagrebu, Osijeku, Slavonskom Brodu, Puli i Zadru.