nabava.net

Trgovina ekstra - sve za dom

Za topao, udoban i elegantan dom, bilo da si sam svoj majstor ili ne, pronađi u novoj trgovini koja prikazuje svoje proizvode na Nabava.net stranicama.

Trgovina Ekstra u svojoj bogatoj ponudi ima raznu opremu za dom i vrt poput roštilja, kotlova za rakiju i inox posuđa, kao i peći, kamine, kotlove i štednjake za grijanje, sanitarije poput tuša i kupaonskih kada, umivaonika i kupaonskog namještaja, a tu su i namještaj za ostatak doma, razni strojevi i alati i autooprema poput akumulatora i ulja. Što god da radiš u svojem domu ili autu, u Trgovini Ekstra pronaći ćeš sve na jednome mjestu.

Ova je trgovina osnovana davne 1990. godine i skoro 30 godina iskustva garantira uslugu po standardima visoke kvalitete.

Opcije plaćanja u web trgovini uključuju uplatu na račun po predračunu i plaćanje kraticama, jednokratno ili obročno. Za sve narudžbe dostava se naplaćuje po važećem cjeniku kurirske službe koju odabere kupac kod kupnje proizvoda, osim ako nije drugačije navedeno kod kupnje proizvoda (akcijski proizvodi s besplatnom dostavom i slično).