nabava.net

Venatio - za zaljubljenike u lov i ribolov

Svaki istinski zaljubljenik u lov i ribolov objasnit će vam veliki značaj kvalitetne opreme u bavljenju ovim sportovima. Upravo ta oprema razlikuje rekreativce od onih koji dane i dane provode u prirodi. Ako si i ti jedan od njih, Venatio trgovina pravo je mjesto za tebe. 

Venatio - trgovina za lov i ribolov

Ponuda Venatio trgovine prvenstveno se bazira na kategorijama lov i ribolov, oružje i oprema (Airsoft) i kampiranje. Naravno uz svu potrebnu opremu, tu je i odjeća kojom se morate 'naoružati' kako bi lakše preživjeli sve vremenske prilike i neprilike koje se mogu pojaviti u tijekom boravka na otvorenom.

Venatio je na tržištu već više od 20 godina (1996. godina osnutka), a od malene trgovine ribolovnom opremom iz Županje napredovali su do 6 svojih trgovina i više od 50 veleprodajnih partnera u Hrvatskoj i regiji. 

U to su vrijeme postali ovlašteni distributeri poznatih brendova iz svijeta lova i ribolova poput Balzera, Behra, Lineaeffe, TopSecreta, Shimana, Kongera i još mnogih drugih. 

Maloprodajne trgovine možete pronaći u Županji, Našicama, Osijeku, Vinkovcima, Đakovu i Valpovu, a uz to možete posjetiti i njihov web shop i pronaći najbolju opremu za sebe.