Filtriraj rezultate

Dvorišna vrata

286 proizvoda

Dvorišne ograde i vrata definiraju granice tvog posjeda, ali i pružaju osjećaj dobrodošlice gostima. Bez obzira na to tražiš li metalna ulazna vrata za dvorište, drvena dvorišna vrata ili moderna klizna dvorišna vrata, postoji bogat izbor dizajna i materijala koji će zadovoljiti sve specifične potrebe i ukus.

Tradicionalna vrtna vrata za ogradu olakšavaju pristup vrtu ili dvorištu, dok su dvokrilna dvorišna vrata bolja za veće prostore. Tražiš li pritom najizdržljiviju opciju, željezna vrata za dvorište su top opcija koja također pruža maksimalnu sigurnost.

Ulazna dvorišna vrata i vrtna vrata za ogradu dolaze u različitim stilovima, od tradicionalnog do suvremenog dizajna, omogućavajući ti da pronađeš savršen model koji će se slagati s arhitekturom tvojeg doma.

Ulazne ograde za dvorišta mogu biti izrađene od različitih materijala, uključujući metal, drvo ili njihovu kombinaciju, pružajući ti mogućnost da personaliziraš ulazni prostor. Metalna vrtna vrata i klizna vrata za ogradu su popularni zbog izdržljivosti i lakoće održavanja, iako njihova cijena bitno varira ovisno o veličini i materijalima.

Bez obzira na to tražiš li jednostavnu funkcionalnost, sigurnost ili želiš da dvorišna vrata odgovaraju tvojem stilskom izričaju, širok izbor dvorišnih vrata i ograde pruža ti sve potrebno da stvoriš savršen prijelaz između unutarnjeg i vanjskog svijeta. Investiranjem u kvalitetna dvorišna vrata postavljaš temelje za dugotrajan i lijep ulaz koji će obogatiti tvoj dom godinama koje dolaze.

286 proizvoda
Vrtna vrata od WPC-a 100 x 80 cm siva
2 ponude
Stavi u listu želja
vidaXL Crna vrata za ogradu 100 x 225 cm
3 ponude
Stavi u listu želja
vidaXL Crna vrata za ogradu 100 x 125 cm
2 ponude
Stavi u listu želja