Filtriraj rezultate

Gaming slušalice

1025 proizvoda

U svijetu gdje najmanji zvuk može činiti razliku između pobjede i poraza, kvalitetne gaming slušalice su neophodne. Bilo da tražiš slušalice za prepuštanje igri bez ometanja ili trebaš kristalno čistu komunikaciju s timom, imamo širok izbor vrhunskih brendova kao što su Logitech, Sennheiser, SteelSeries, Razer, eShark, ASUS, Redragon, Corsair, JBL, White Shark, Turtle Beach i Anker.

Za igrače koji preferiraju slobodu kretanja, bežične gaming slušalice nude neograničenu mobilnost bez žrtvovanja kvalitete zvuka. Bežične slušalice za PS4, Xbox i PS5 posebno su dizajnirane da odgovaraju potrebama konzolnih igrača, pružajući izvanredno iskustvo bez kašnjenja zvuka.

Sennheiser i SteelSeries su poznati po svojoj izvanrednoj kvaliteti zvuka i udobnosti, što ih čini idealnim za dugotrajno nošenje tijekom maratonskih gaming sesija. Razer pak donosi inovativne tehnologije poput THX prostornog zvuka za još veću imerziju u igri.

ASUS i Corsair imaju gaming slušalice s impresivnom kvalitetom izrade i prilagodljivim značajkama, dok JBL i Turtle Beach pružaju robusne modele s moćnim basom i jasnim visokim tonovima za ultimativno iskustvo slušanja. Anker se ističe svojom dugotrajnom baterijom i pouzdanošću, idealno za igrače koji cijene kvalitetu i izdržljivost.

Redragon i White Shark su izbor za one koji traže kvalitetu po pristupačnoj cijeni, nudeći solidne performanse i udobnost. eShark, specijaliziran za gaming opremu, nudi modele koji su istovremeno atraktivni i funkcionalni, pružajući odličan omjer cijene i kvalitete.

Odabir pravih gaming slušalica može značajno poboljšati tvoje igračko iskustvo, omogućavajući ti da čuješ svaki detalj igre i komuniciraš s timom bez prekida. Uz pravu kombinaciju udobnosti, kvalitete zvuka i tehnologije, slušalice mogu postati ključna komponenta u tvojem gaming arsenalu. Pronađi par koji najbolje odgovara tvojim potrebama i uroni u igru s povjerenjem.

1025 proizvoda
LOGITECH PRO X 2 Lightspeed bijela
12 ponuda
Stavi u listu želja
Philips TAGH401BL gaming slušalice
5 ponuda
Stavi u listu želja
Slušalice JBL Quantum 810 Wireless crne
6 ponuda
Stavi u listu želja
PS5 Slušalice Pulse 3D Bijelo-Crne
8 ponuda
Stavi u listu želja
Surefire 48822 gamer slušalice s kablom
5 ponuda
Stavi u listu želja