Filtriraj rezultate

Grebalice i penjalice

603 proizvoda

Tražiš najbolju grebalicu ili penjalicu za svoju mačku? Razumijemo koliko je važno pronaći kvalitetan i pristupačan namještaj koji će zadovoljiti sve potrebe tvoje mačke, od igre do odmora. Upravo zato, ovdje ćeš naći širok izbor grebalica i penjalica za mačke, dizajniranih da pruže tvojoj mački sate zabave, vježbanja i udobnog odmora.

Zanimaju li te jeftine grebalice za mačke, na pravom si mjestu. Bogata ponuda trgovina uključuje raznovrsne mačje grebalice za svaki budžet koje će zaštititi tvoj namještaj od mačjih kandži te omogućiti tvojoj mački da održava kandže zdravima i oštrim. Bilo da preferiraš klasičnu grebalicu za mačke, drvo za mačke, ili čak drvenu kućicu za mačke, imamo sve što tvoj pahuljasti prijatelj može poželjeti.

Za mačke koje vole visine, zidne penjalice za mačke i zidne police za mačke nude savršeno rješenje za istraživanje i promatranje svijeta iz visine. Ovi proizvodi su izuzetno praktični jer štede prostor u tvom domu, a istovremeno pružaju mačkama mjesto za igru, odmor i nadzor okoline.

Ponosimo se time što uključujemo proizvode poznatih brendova poput Trixie grebalica za mačke koje su poznate po svojoj izdržljivosti i kvaliteti. Bez obzira na to zanima li te stalak za mačke, kompleksnija penjalica za mačke ili jednostavna mačja grebalica, ponude trgovina sadrže sve što ti je potrebno da tvoja mačka bude sretna, zdrava i aktivna.

Uloži u zabavu i dobrobit svoje mačke odabirom idealne grebalice ili penjalice koja će joj pružiti sate zabave i udobnosti. Istraži iduće ponude i otkrij savršen dodatak za svoj dom i svojeg mačjeg prijatelja.

603 proizvoda
ZOLUX Drapak sizal mała kol. szary
1 ponuda
Stavi u listu želja
Flamingo grebalica - Sassiére Bež
1 ponuda
Stavi u listu želja
Tommi Škrábadlo Salome
1 ponuda
Stavi u listu želja
TRIXIE Grebalica Valjak 23x20cm 4324
2 ponude
Stavi u listu želja