Filtriraj rezultate

Kavezi za male životinje

348 proizvoda

Tražiš savršen dom za svojeg malog ljubimca? Od kaveza za zeca, hrčka i zamorca do specijaliziranih kaveza za kokoši i patke, svaki mali ljubimac ima posebne potrebe kad je u pitanju njihov životni prostor.

Za vlasnike zečeva veliki kavez za zeca pruža dovoljno prostora za igru i odmor. Kućica za zeca unutar kaveza omogućava sigurno mjesto za skrivanje i odmor, dok vanjski kavezi za kuniće omogućavaju siguran boravak na otvorenom i uživanje na svježem zraku.

Osim klasičnog kaveza, vlasnicima hrčaka svidjet će se i stakleni kavezi za hrčke koji pružaju dovoljno prostora za trčanje i istraživanje koju mogu opremiti cijevima i spravama stimulaciju i zabavu. Za zamorce prostrani kavez za glodavce s područjem za skrivanje i igranje osigurava da se osjećaju sigurno i aktivno.

Imaš li perad kao što su kokoši ili patke, izbor kvalitetnog kaveza za kokoši ili velikog kokošinjca omogućuje im sigurnost i prostor za gniježđenje. Drveni kokošinjci ili plastični kokošinjci dizajnirani su da odole vremenskim uvjetima i pruže tvojim pernatim prijateljima topao i suh prostor za odmor.

Neovisno o vrsti malog ljubimca koji imaš, pružanje sigurnog, prostranog i stimulativnog okruženja ključno je za njihovo zdravlje i sreću. Kada razmišljaš koju kućicu, kavez ili nastambu kupiti, uvijek imaj na umu potrebe ljubimca, njihovu veličinu i aktivnost. Ulaganjem u pravi kavez osiguravaš zdrav i sretan život svom ljubimcu te stvaraš lijep i funkcionalan dodatak domu.

348 proizvoda
Ferplast Cavie 80 kavez 77 x 48 x 42 cm
2 ponude
Stavi u listu želja
Kućica za zečeve s dva kata drvena
1 ponuda
Stavi u listu želja
Kavez za Hrčka Combi 1 - Ferplast
1 ponuda
Stavi u listu želja