Filtriraj rezultate

Klima uređaji

3147 proizvoda

Klima uređaji prva su linija obrane od neizdrživih ljetnih vrućina i neizostavan dodatak našim životnim prostorima. Tražiš li klima uređaj za stan, kuću ili ured, na pravom si mjestu - imamo sve informacije o tome koji klima uređaj kupiti, gdje i po kojoj cijeni.

Prvi korak je da se upoznaš s dimenzijama prostorije gdje ćeš instalirati klima uređaj jer veličina prostora uvjetuje snagu klime. Primjerice, za prostoriju do 30 m2 trebat će ti klima snage od 2,5 kW.

Budući da su klima uređaji veliki energetski potrošači, posebnu pozornost obrati na energetsku učinkovitost klime. Uređaji s boljim energetskim razredom (npr. A++ ili A+++) troše manje energije, a to dugoročno donosi uštede.

Također razmisli koju vrstu klime želiš kupiti. Za one koji traže fleksibilnost, pokretna ili prijenosna klima su odlično rješenje. Ove mobilne klime su praktične jer se lako mogu premjestiti iz jedne prostorije u drugu i ne zahtijevaju kompleksnu instalaciju. Stropna ili kazetna klima je elegantno rješenje koje se montira unutar stropne konstrukcije, a podna klima dobra je opcija kada zidni prostor nije dostupan ili je ograničen.

Inverter klima uređaji s oznakom A+++ su najučinkovitiji izbor koji možeš napraviti, štedeći energiju i smanjujući račune za struju. Prilikom odabira klime, razmisli gdje će ići vanjska jedinica klime, koja bi trebala biti postavljena na mjestu gdje neće smetati i gdje može efikasno izbacivati topli zrak iz prostora.

Na kraju, uzmi u obzir dodatne funkcije kao što su tihi rad, filteri za pročišćavanje zraka za uklanjanje alergena ili mogućnost upravljanja preko aplikacije na pametnom telefonu, što ti omogućuje kontrolu temperature i drugih postavki čak i kada nisi kod kuće.

Brendovi kao što su Hisense, Midea, Mitsubishi, Vivax, LG, Azuri i Samsung nude različite modele, od klasičnih zidnih jedinica do sofisticiranih inverter sustava.

3147 proizvoda
LG S12EQ klima uređaj, inverter, R32
26 ponuda
Stavi u listu želja
LG S18EQ klima uređaj, inverter, R32
19 ponuda
Stavi u listu želja
Hyundai HRM-09CMPV klima uređaj, R290
9 ponuda
Stavi u listu želja
Vivax ACP-12PT35AEFS klima uređaj, R290
8 ponuda
Stavi u listu želja
Hisense APH09HSN klima uređaj, R290
4 ponude
Stavi u listu želja
Gree GPC09AK klima uređaj
6 ponuda
Stavi u listu želja
oneConcept MCH-2, klima uređaj
2 ponude
Stavi u listu želja