Filtriraj rezultate

Kupaonski radijatori

117 proizvoda

U potrazi si za idealnim rješenjem za grijanje kupaonice i sušenje ručnika? Kupaonski radijatori griju tijekom hladnih dana te čine kupaonicu funkcionalnim i lijepim prostorom. Opcija je mnogo - kupaonski radijator za centralno grijanje, električni kupaonski radijator, kombinirana verzija s električnim grijačem...

Električni radijator za ručnike grije i suši ručnike, dajući dozu komfora svakodnevnoj rutini. Kupaonski radijatori ljestve, popularni zbog praktičnosti i elegantnog izgleda, idealni su za vješanje i sušenje ručnika dok istovremeno zagrijavaju prostor.

Radijatori za kupaonicu dolaze u različitim veličinama i stilovima, uključujući uske modele koji su savršeni za manje prostore te šire varijante koje učinkovito griju veće kupaonice.

Kada ti je bitna fleksibilnost, tu su kupaonski radijatori s električnim grijačem koje možeš koristiti tijekom cijele godine neovisno o centralnom grijanju. To je posebno korisno tijekom prijelaznih sezona kada ti je potrebna dodatna toplina.

Kada biraš najbolji kupaonski radijator za svoj dom, razmisli o veličini kupaonice, dizajnu koji preferiraš te dostupnoj vrsti grijanja. Električni radijatori za kupaonu su izvrsna opcija kada tražiš jednostavnu instalaciju i upotrebu, dok su radijatori za centralno grijanje idealni za domove već opremljene tim sustavom grijanja.

117 proizvoda
Sanotechnik B200
1 ponuda
Stavi u listu želja
Tesy GH 200

Tesy GH 200

186,00 €
1 ponuda
Stavi u listu želja
Home FTW2

Home FTW2

od 71,55 €
3 ponude
Stavi u listu želja