Jastuk za dojenje

od 188,93 kn do 299,90 kn
Jastuk za dojenje
Jastuk za dojenje Nježno,kvalitetno, mekano i udobno! Kvalitetni i udobni tekstilni proizvodi napravljeni s mišlju na potrebe djeteta, kako bi im bilo lakše i ugodnije priviknuti se na novo okruženje. Ručno izrađeni predmeti pružaju sigurno utočište za bebu, osjećaj sigurnosti i ugodnu mekoću, a svojim modernim i sofisticiranim izgledom lijepo nadopunjuju svaku dječju sobu. Dojenje je najprirodnija i najčvršća veza majke s djetetom, a to je ne samo način prehrane, već i prilika za milovanje, maženje i upoznavanje. Dojenje daje bebi osjećaj bliskosti, nježnosti, sigurnosti i ljubavi. Jastuci za dojenje pomažu rasteretiti majčine ruke i leđa i pružaju siguran i mekan krevet za bebu. Riječ je o višenamjenskim jastucima koji se u trudnoći mogu koristiti kao oslonac za leđa, zdjelicu ili trbuh, kao potporu za bebu koja sjedi, kao zaštitu na krevetu i na druge načine. Jastuk koji će vas pratiti na vašem putu majčinstva od trudnoće nadalje. Koristi se na više načina: Tokom trudnoće za odmor, podupiranje zdjelice, trbuha ili leđa za hranjenje ili dojenje, za ugodan odmor djeteta pruža potporu dojenčadi pri prvom pokušaju sjedenja Sastav: navlaka: 100% pamuk s jedne strane i 100% pamuk s druge strane, punilo: polistirenske mikro granule unutarnja navlaka: mikrofibra. Karakteristike: primjereno za dob od 0 do 9 mjeseci, dimenzije: 170x35 dm , navlaka ima zatvarač, skidiva je i periva. *Proizvedeno u Hrvatskoj.
Raspoloživost potrebno provjeriti
188,93 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
Jastuk za dojenje Jastuk koji vas prati na putu majčinstva od trudnoće nadalje. Nježni dodiri, čvrsti zagrljaji i lagani stisci. Kvalitetni i udobni tekstilni proizvodi napravljeni s obzirom na dijete, kako bi se bebe lakše i ugodnije naviknule na novo okruženje. Ručno izrađeni predmeti pružaju sigurno utočište za bebu, osjećaj sigurnosti i ugodnu mekoću, a svojim modernim i sofisticiranim izgledom lijepo nadopunjuju svaku dječju sobu. Dojenje je najprirodnija i najčvršća veza majke s djetetom, a to je ne samo način prehrane, već i prilika za milovanje, maženje i upoznavanje. Dojenje daje bebi osjećaj bliskosti, nježnosti, sigurnosti i ljubavi. Jastuci za dojenje pomažu rasteretiti majčine ruke i leđa i pružaju siguran i mekan krevet za bebu. Riječ je o višenamjenskim jastucima koji se u trudnoći mogu koristiti kao oslonac za leđa, zdjelicu ili trbuh, kao potporu za bebu koja sjedi, kao zaštitu na krevetu i na druge načine. Koristi se na nekoliko načina: za odmor i opuštanje tijekom trudnoće za hranjenje ili dojenje za udoban odmor za dijete (2-6 mj.) potpora dijetetu kod prvih pokušaja samostalnog sjedenja (6-9 mj.) Sastav: navlaka: 80% pamuk, 20% poliester punjenje: mikro granule (100% polistiren). Dužina: 180 cm.
Raspoloživost potrebno provjeriti
247,92 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
Jastuk za dojenje Nježno,kvalitetno, mekano i udobno! Kvalitetni i udobni tekstilni proizvodi napravljeni s mišlju na potrebe djeteta, kako bi im bilo lakše i ugodnije priviknuti se na novo okruženje. Ručno izrađeni predmeti pružaju sigurno utočište za bebu, osjećaj sigurnosti i ugodnu mekoću, a svojim modernim i sofisticiranim izgledom lijepo nadopunjuju svaku dječju sobu. Dojenje je najprirodnija i najčvršća veza majke s djetetom, a to je ne samo način prehrane, već i prilika za milovanje, maženje i upoznavanje. Dojenje daje bebi osjećaj bliskosti, nježnosti, sigurnosti i ljubavi. Jastuci za dojenje pomažu rasteretiti majčine ruke i leđa i pružaju siguran i mekan krevet za bebu. Riječ je o višenamjenskim jastucima koji se u trudnoći mogu koristiti kao oslonac za leđa, zdjelicu ili trbuh, kao potporu za bebu koja sjedi, kao zaštitu na krevetu i na druge načine. Jastuk koji će vas pratiti na vašem putu majčinstva od trudnoće nadalje. Koristi se na više načina: Tokom trudnoće za odmor, podupiranje zdjelice, trbuha ili leđa za hranjenje ili dojenje, za ugodan odmor djeteta pruža potporu dojenčadi pri prvom pokušaju sjedenja Sastav: navlaka: 100% pamuk s jedne strane i 100% pamuk s druge strane, punilo: polistirenske mikro granule unutarnja navlaka: mikrofibra. Karakteristike: primjereno za dob od 0 + dimenzije: 170x35 dm , navlaka ima zatvarač, skidiva je i periva. *Proizvedeno u Hrvatskoj.
Raspoloživost potrebno provjeriti
299,90 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
Jastuk za dojenje Nježno,kvalitetno, mekano i udobno! Kvalitetni i udobni tekstilni proizvodi napravljeni s mišlju na potrebe djeteta, kako bi im bilo lakše i ugodnije priviknuti se na novo okruženje. Ručno izrađeni predmeti pružaju sigurno utočište za bebu, osjećaj sigurnosti i ugodnu mekoću, a svojim modernim i sofisticiranim izgledom lijepo nadopunjuju svaku dječju sobu. Dojenje je najprirodnija i najčvršća veza majke s djetetom, a to je ne samo način prehrane, već i prilika za milovanje, maženje i upoznavanje. Dojenje daje bebi osjećaj bliskosti, nježnosti, sigurnosti i ljubavi. Jastuci za dojenje pomažu rasteretiti majčine ruke i leđa i pružaju siguran i mekan krevet za bebu. Riječ je o višenamjenskim jastucima koji se u trudnoći mogu koristiti kao oslonac za leđa, zdjelicu ili trbuh, kao potporu za bebu koja sjedi, kao zaštitu na krevetu i na druge načine. Jastuk koji će vas pratiti na vašem putu majčinstva od trudnoće nadalje. Koristi se na više načina: • Tokom trudnoće za odmor, podupiranje zdjelice, trbuha ili leđa • za hranjenje ili dojenje, • za ugodan odmor djeteta • pruža potporu dojenčadi pri prvom pokušaju sjedenja Sastav: • navlaka: 100% pamuk s jedne strane i 100% poliester s druge strane, • punilo: poliester silikonske kuglice • unutarnja navlaka: mikrofibra. Karakteristike: • primjereno za dob od 0 do 9 mjeseci, • dimenzije: 170x35 cm , • navlaka ima zatvarač, skidiva je i periva. *Proizvedeno u Hrvatskoj.
Raspoloživost potrebno provjeriti
299,90 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Jastuk za dojenje. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Jastuk za dojenje. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi