Filtriraj rezultate

Mikrovalne pećnice

533 proizvoda

Mikrovalna pećnica neizostavan je dio svakodnevnog života zahvaljujući sposobnosti brzog zagrijavanja hrane, odmrzavanja i čak kuhanja raznih jela. Kada odlučuješ koju mikrovalnu pećnicu kupiti, razmotri iduće faktore koji će osigurati da odabereš mikrovalnu koja ti najbolje odgovara.

Razlikujemo samostojeće i ugradbene mikrovalne pećnice. Iako samostojeće mikrovalne daju više fleksibilnosti, ugradbena mikrovalna pećnica se ljepše uklapa u dizajn kuhinje. Brandovi kao što su LG, Gorenje, Samsung, Gotiva i Bosch nude širok izbor modela, uključujući samostojeće i ugradbene mikrovalne pećnice, koje se mogu savršeno uklopiti u tvoju kuhinju.

Raspolažeš li ograničenim prostorom ili tražiš uređaj za manju kuhinju, mini mikrovalna pećnica je zgodna opcija. Retro mikrovalna pećnica može dodati poseban šarm kuhinji, dok digitalna mikrovalna pećnica nudi napredne funkcije i lakoću upotrebe s digitalnim kontrolama i displejem.

Osim vrste mikrovalne, važna je i njezina snaga jer izravno utječe na brzinu kuhanja ili zagrijavanja hrane. Veća snaga znači brže vrijeme pripreme, ali i veću potrošnju energije. Odaberi model s prilagodljivim postavkama snage za veću fleksibilnost pripreme različitih vrsta hrane.

Traži mikrovalnu pećnicu s glatkim unutarnjim površinama koje se lako čiste te s premazom otpornim na prljavštinu i mrlje. Mnogi modeli dolaze s odvojivim okretnim tanjurima koji se mogu prati u perilici posuđa.

Mikrovalna pećnica trebala bi se uklopiti u stil tvoje kuhinje. Na tržištu je dostupan širok raspon dizajna, od klasičnih bijelih ili crnih modela do onih s nehrđajućim čelikom ili čak retro dizajnom. Odaberi model koji se estetski dopada i koji se uklapa u ukupni izgled tvoje kuhinje.

Moderne mikrovalne pećnice dolaze s različitim naprednim funkcijama kao što su programi za automatsko kuhanje, senzori za vlagu koji automatski prilagođavaju vrijeme kuhanja, funkcije odmrzavanja i grill opcije. Razmisli koje bi ti funkcije mogle biti korisne i traži model koji ih nudi.

533 proizvoda
Sharp YC-MG02E-C mikrovalna pećnica
1 ponuda
Stavi u listu želja
Sencor SMW6022 mikrovalna pećnica, 20 l
2 ponude
Stavi u listu želja
Bosch HMT75G451 mikrovalna pećnica
5 ponuda
Stavi u listu želja
Mikrovalna pećnica Hisense H20MOBSD1H
3 ponude
Stavi u listu želja