Filtriraj rezultate

Monitori

2498 proizvoda

Bez obzira na to jesi li profesionalni dizajner, strastveni gamer ili radiš u uredu, pravi monitor će transformirati način na koji koristiš računalo. Mi ne prodajemo monitore, ali pružamo detaljne informacije o tome gdje kupiti monitor i po kojoj cijeni, kao i savjete koji kako bi znao odabrati najbolji monitor za svoje potrebe.

Kada istražuješ koji monitor kupiti, uzmi u obzir iduće ključne specifikacije. Veličina ekrana i rezolucija temeljni su faktori koji utječu na kvalitetu slike. Veći monitori od 27 inča ili više pružaju bolji vizualni doživljaj, posebno kada su u visokoj rezoluciji kao što je 4K.

Drugi važan aspekt je vrsta panela. IPS paneli nude bolje kutove gledanja i vjernije boje, dok TN paneli imaju brže vrijeme odziva, što je važno kod kupovine gaming monitora. Treća bitna karakteristika je osvježavanje ekrana. Standardni monitori dolaze sa 60Hz, dok napredniji modeli nude 144 Hz ili više, što je ponovno bitno za gaming.

Još jedan važan element je vrijeme odziva, posebno za gamere i profesionalce u video produkciji. Vrijeme odziva manje od 5ms je idealno za brze akcijske scene. Također, važno je razmotriti podršku za tehnologije kao što su NVIDIA G-Sync ili AMD FreeSync, koje smanjuju trzanje slike i input lag. Povezivost je također ključna, s obzirom na to da različiti monitori nude različite portove kao što su HDMI, DisplayPort, USB-C ili Thunderbolt, ovisno o modelu.

Ergonomija i prilagodljivost također igraju važnu ulogu u pronalasku najboljeg monitora. Mogućnost prilagođavanja visine, nagiba i okretanja znatno utječe na udobnost korištenja. Na kraju, uzmi u obzir energetsku učinkovitost i dizajn, kao i dodatne značajke poput ugrađenih zvučnika, USB hubova ili modova smanjenja plavog svjetla, koji mogu poboljšati cjelokupno iskustvo korištenja.

Uzmi u obzir sve ove faktore i sigurno ćeš odabrati najbolji monitor za svoje potrebe, bilo da je to za profesionalni rad, gaming ili svakodnevnu upotrebu.

2498 proizvoda
LG 27GS95QE-B

LG 27GS95QE-B

od 1.206,90 €
2 ponude
Stavi u listu želja