Filtriraj rezultate

Multifunkcijski inkjet pisači

228 proizvoda

Multifunkcijski inkjet pisači su praktični uređaji koji ti omogućuju printanje, kopiranje i skeniranje - sve u jednom. Mi ne prodajemo ove uređaje, ali na jednom mjestu imamo sve informacije koje će ti pomoći odlučiti koji multifunkcijski inkjet pisač kupiti.

Prva stvar na koju trebaš obratiti pažnju je kvaliteta ispisa. Traži pisače koji nude visoku rezoluciju ispisa, izraženu u DPI (dots per inch), što osigurava oštriju i detaljniju sliku i posebno je važno na printeru za fotografije.

Sljedeći važan aspekt je brzina ispisa koja se mjeri u stranicama po minuti (PPM). Planiraš li često ispisivati velike količine dokumenata, pisač s višom brzinom ispisa uštedjet će ti vrijeme.

Moderni inkjet pisači dolaze s više opcija povezivanja, uključujući Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet i USB. Bežična povezivost ti omogućava lako ispisivanje s raznih uređaja, čak i printanje s mobitela i tableta.

U obzir uzmi troškove održavanja kao što su cijena tinte i trajnost ispisnih glava te mogućnost korištenja zamjenske tinte za printer. Također provjeri kapacitet te podržane veličine i vrste papira, ovisno planiraš li printati samo dokumente ili te zanima printanje fotografija, naljepnica, itd.

Ergonomija i veličina uređaja također igraju ulogu, pogotovo imaš li ograničen prostor. Na kraju, ne zaboravi na softverske mogućnosti kao što su podrška printera za mobilne aplikacije, cloud ispis i opcije za direktan ispis s fotoaparata ili memorijskih kartica.

Sve ove specifikacije zajedno čine multifunkcijski inkjet pisač moćnim alatom za tvoj dom ili ured, pružajući ti fleksibilnost i kvalitetu potrebnu za svakodnevne zadatke ispisa, skeniranja i kopiranja.

228 proizvoda