Sony WH-1000XM3 slušalice bežične/bluetooth, crna/siva/srebrna, 101dB/mW/104dB/mW/105dB/mW, mikrofon

od 1.737,00 kn do 2.699,00 kn
Sony WH-1000XM3 slušalice bežične/bluetooth
Slušalice Sony bežične s funkcijom blokade buke WH-1000XM3/B SAMO GLAZBA. NIŠTA DRUGO. Slušalice WH-1000XM3 dodatno će naglasiti tišinu zahvaljujući poboljšanjima naše vodeće tehnologije blokade buke1 i pametnom slušanju koje se prilagođava vašoj okolini. Uživajte u tišini nove razine Uživajte samo uz glazbu zahvaljujući blokadi buke koja minimalizira veću količinu pozadinske buke nego ikad dosad. Isprobajte koliko slušalice mogu biti pametne uz naprednu tehnologiju blokade buke kao što je prilagodljiva kontrola zvuka te praktičnost pametnih značajki, uključujući Quick Attention, kompatibilnost s glasovnim pomoćnikom i kontrolu dodirom. Izgubite se u tišini Pobjegnite od zvukova grada uz vodeću blokadu zvuka na tržištu . Tehnologija blokade zvuke u slušalicama WH-1000XM3 naprednija je nego ikad uz jastučiće uz kožu i Processor QN1 visoke kvalitete za blokadu buke. Bolje blokiranje buke Većina slušalica s funkcijom blokade buke osmišljena su za blokiranje zvukova vozila u kretnji. Slušalice WH-1000XM3 nisu iznimka, no istodobno su vrlo učinkovite u blokiranju svakodnevne buke, npr. glasova i pozadinskih zvukova grada. Bežična sloboda, sjajan zvuk u tišini LDAC odašilje približno triput više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni bežični BLUETOOTH® zvuk, što vam omogućuje uživanje u zvučnim sadržajima u vrhunskoj kvaliteti gotovo na razini zvuka visoke rezolucije, gotovo istovjetno namjenskoj žičanoj vezi. Zvuk u koji ćete povjerovati Ugrađeno pojačalo integrirano uz Processor QN1 visoke kvalitete za blokadu buke omogućuje najbolji omjer signala i šuma na tržištu te nisku razinu smetnji za prijenosne uređaje te izvrsnu kvalitetu zvuka. Pogonska jedinica od 40 mm sa dijafragmom od LCP-a čini slušalice savršenima za reprodukciju bogatih bitova i punog raspona frekvencija do 40 kHz. Udobno nošenje tijekom cijelog dana Iznimno mekani jastučići za uši od uretanske pjene koji smanjuju pritisak i jednoliko ga raspoređuju te povećavaju područje kontakta radi stabilnijeg prianjanja. Udobnost je dodatno naglašena većom i dubljom ergonomskom strukturom slušalica. A zahvaljujući lakšem dizajnu, glazba je jedino što ćete primijeniti tijekom čitavog dana. Pametno slušanje uz SENSE ENGINE – automatski se prilagođava vašoj situaciji Isprobajte kako prilagodljiva kontrola zvuka automatski otkriva vašu aktivnost, npr. putovanje, šetnju i čekanje, a zatim prilagođava zvuk okoline vama. A zahvaljujući značajci Quick Attention, komunicirati možete bez skidanja slušalica – jednostavno postavite ruku na kućište da biste smanjili glasnoću i mogli razgovarati u trenu.  Pametnije od prosječnih slušalica Sve vam je nadohvat ruci. Odgovorite na handsfree pozive dvostrukim dodirom – ili promijenite pjesmu, prilagodite glasnoću i upućujte pozive dodirom ili prijeđite prstom po panelu. Ako vam je potrebna pomoć, pritisnite i držite da bi vam se otvorio glasovni pomoćnik.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
1.799,00 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
Sony WH-1000XM3 Bluetooth® putničke over ear slušalice preko ušiju sklopive, slušalice s mikrofonom, NFC, poništavanje buke crna Samo glazba. Onda ništaPomoću slušalica WH-1000XM3 zaronite još dublje u svijet čistog zvuka uz naše smanjenje vode od vodećih u industriji1, što smo dodatno optimizirali i pametno slušanje koje se prilagođava okolišu.Nova dimenzija čistog zvukaSlušajte glazbu u njenom najčišćem obliku uz smanjenje buke koja smanjuje više buke u okolini nego ikad prije. I iskusit ćete inteligentne slušalice s modernom tehnologijom za smanjenje buke poput prilagodljive kontrole buke i inteligentnih funkcija, uključujući ",odmah upozorenje",, kompatibilnu kontrolu glasa i dodir.Uronite u svijet čistog zvukaPomoću tehnologije za smanjenje buke gradski šum možete ostaviti za sobom. Smanjenje buke u WH-1000XM3 slušalicama je modernije nego ikad kod uskih jastučića koji se uklapaju i procesora smanjenja šuma HD QN1.Više performansi = još manje bukeNovi QN1 HD procesor odlučno optimizira minimalizaciju buke. Odvojeni procesor za smanjenje buke također osigurava da reprodukcija glazbe ne utječe na performanse procesora.Više smanjenja bukeVećina slušalica za uklanjanje buke dizajnirane su za blokiranje buke vozila u pokretu. To se također odnosi i na WH-1000XM3. Osim toga, ove slušalice blokiraju i uobičajene zvukove iz okoline, poput glasova i gradske buke.Smanjenje buke pri letuJedinstvena optimizacija tlaka zraka osigurava optimalan zvuk na velikim visinama.Personalizirano smanjenje bukeJedinstvena personalizirana optimizacija analizira svojstva koja utječu na zvuk, poput veličine glave, naočala i kose, a zatim na odgovarajući način optimizira vaš zvuk.Bezživno zadovoljan čistim zvukomLDAC odašilje otprilike tri puta veću količinu podataka (s maksimalnom brzinom prijenosa od 990 Kbit / s) kao konvencionalni BLUETOOTH® zvuk, tako da možete uživati u audio sadržajima visoke razlučivosti u izvrsnoj kvaliteti gotovo kao kad ste povezani putem kabela.Realna reprodukcijaPojačalo je integrirano u procesor smanjenja HD buke QN1, koji osigurava optimalan omjer signal-šum i niska izobličenja u prijenosnim uređajima i izvrsnu kvalitetu zvuka. S 40 mm pokretačima s membranama od tekućeg kristala, ove slušalice reproduciraju snažne bas kao i cijeli frekvencijski spektar do 40 kHz.Pametno slušanje s SENSE ENGINE - s automatskim prilagođavanjem vašoj situacijiPrilagodljiva kontrola buke prepoznaje vaše aktivnosti, poput putovanja, trčanja ili čekanja i zvuk prilagođava vašem okruženju. Pomoću funkcije ",Odmah upozorenje", možete upućivati pozive bez uklanjanja slušalica. Jednostavno stavite ruku na kućište da smanjite glasnoću i počastite.Aplikacija Sony I Headphones ConnectPreuzmite aplikaciju Sony I Headphones Connect za pametno slušanje i prilagodljivo upravljanje bukom, kontrolirajte postavljenu okolnu buku i prilagodite razinu zvuka pomoću ekvilajzera.Ovaj tekst je strojno preveden.
Raspoloživost potrebno provjeriti
2.149,00 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
Slušalice Sony bežične s funkcijom blokade buke WH-1000XM3/S SAMO GLAZBA. NIŠTA DRUGO. Slušalice WH-1000XM3 dodatno će naglasiti tišinu zahvaljujući poboljšanjima naše vodeće tehnologije blokade buke1 i pametnom slušanju koje se prilagođava vašoj okolini. Uživajte u tišini nove razine Uživajte samo uz glazbu zahvaljujući blokadi buke koja minimalizira veću količinu pozadinske buke nego ikad dosad. Isprobajte koliko slušalice mogu biti pametne uz naprednu tehnologiju blokade buke kao što je prilagodljiva kontrola zvuka te praktičnost pametnih značajki, uključujući Quick Attention, kompatibilnost s glasovnim pomoćnikom i kontrolu dodirom. Izgubite se u tišini Pobjegnite od zvukova grada uz vodeću blokadu zvuka na tržištu . Tehnologija blokade zvuke u slušalicama WH-1000XM3 naprednija je nego ikad uz jastučiće uz kožu i Processor QN1 visoke kvalitete za blokadu buke. Bolje blokiranje buke Većina slušalica s funkcijom blokade buke osmišljena su za blokiranje zvukova vozila u kretnji. Slušalice WH-1000XM3 nisu iznimka, no istodobno su vrlo učinkovite u blokiranju svakodnevne buke, npr. glasova i pozadinskih zvukova grada. Bežična sloboda, sjajan zvuk u tišini LDAC odašilje približno triput više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni bežični BLUETOOTH® zvuk, što vam omogućuje uživanje u zvučnim sadržajima u vrhunskoj kvaliteti gotovo na razini zvuka visoke rezolucije, gotovo istovjetno namjenskoj žičanoj vezi. Zvuk u koji ćete povjerovati Ugrađeno pojačalo integrirano uz Processor QN1 visoke kvalitete za blokadu buke omogućuje najbolji omjer signala i šuma na tržištu te nisku razinu smetnji za prijenosne uređaje te izvrsnu kvalitetu zvuka. Pogonska jedinica od 40 mm sa dijafragmom od LCP-a čini slušalice savršenima za reprodukciju bogatih bitova i punog raspona frekvencija do 40 kHz. Udobno nošenje tijekom cijelog dana Iznimno mekani jastučići za uši od uretanske pjene koji smanjuju pritisak i jednoliko ga raspoređuju te povećavaju područje kontakta radi stabilnijeg prianjanja. Udobnost je dodatno naglašena većom i dubljom ergonomskom strukturom slušalica. A zahvaljujući lakšem dizajnu, glazba je jedino što ćete primijeniti tijekom čitavog dana. Pametno slušanje uz SENSE ENGINE – automatski se prilagođava vašoj situaciji Isprobajte kako prilagodljiva kontrola zvuka automatski otkriva vašu aktivnost, npr. putovanje, šetnju i čekanje, a zatim prilagođava zvuk okoline vama. A zahvaljujući značajci Quick Attention, komunicirati možete bez skidanja slušalica – jednostavno postavite ruku na kućište da biste smanjili glasnoću i mogli razgovarati u trenu.  Pametnije od prosječnih slušalica Sve vam je nadohvat ruci. Odgovorite na handsfree pozive dvostrukim dodirom – ili promijenite pjesmu, prilagodite glasnoću i upućujte pozive dodirom ili prijeđite prstom po panelu. Ako vam je potrebna pomoć, pritisnite i držite da bi vam se otvorio glasovni pomoćnik.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
2.240,00 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
Sony WH-1000XM3 Bluetooth® putničke over ear slušalice preko ušiju sklopive, slušalice s mikrofonom, NFC, poništavanje buke srebrna Samo glazba. Onda ništaPomoću slušalica WH-1000XM3 zaronite još dublje u svijet čistog zvuka uz naše smanjenje vode od vodećih u industriji1, što smo dodatno optimizirali i pametno slušanje koje se prilagođava okolišu.Nova dimenzija čistog zvukaSlušajte glazbu u njenom najčišćem obliku uz smanjenje buke koja smanjuje više buke u okolini nego ikad prije. I iskusit ćete inteligentne slušalice s modernom tehnologijom za smanjenje buke poput prilagodljive kontrole buke i inteligentnih funkcija, uključujući ",odmah upozorenje",, kompatibilnu kontrolu glasa i dodir.Uronite u svijet čistog zvukaPomoću tehnologije za smanjenje buke gradski šum možete ostaviti za sobom. Smanjenje buke u WH-1000XM3 slušalicama je modernije nego ikad kod uskih jastučića koji se uklapaju i procesora smanjenja šuma HD QN1.Više performansi = još manje bukeNovi QN1 HD procesor odlučno optimizira minimalizaciju buke. Odvojeni procesor za smanjenje buke također osigurava da reprodukcija glazbe ne utječe na performanse procesora.Više smanjenja bukeVećina slušalica za uklanjanje buke dizajnirane su za blokiranje buke vozila u pokretu. To se također odnosi i na WH-1000XM3. Osim toga, ove slušalice blokiraju i uobičajene zvukove iz okoline, poput glasova i gradske buke.Smanjenje buke pri letuJedinstvena optimizacija tlaka zraka osigurava optimalan zvuk na velikim visinama.Personalizirano smanjenje bukeJedinstvena personalizirana optimizacija analizira svojstva koja utječu na zvuk, poput veličine glave, naočala i kose, a zatim na odgovarajući način optimizira vaš zvuk.Bezživno zadovoljan čistim zvukomLDAC odašilje otprilike tri puta veću količinu podataka (s maksimalnom brzinom prijenosa od 990 Kbit / s) kao konvencionalni BLUETOOTH® zvuk, tako da možete uživati u audio sadržajima visoke razlučivosti u izvrsnoj kvaliteti gotovo kao kad ste povezani putem kabela.Realna reprodukcijaPojačalo je integrirano u procesor smanjenja HD buke QN1, koji osigurava optimalan omjer signal-šum i niska izobličenja u prijenosnim uređajima i izvrsnu kvalitetu zvuka. S 40 mm pokretačima s membranama od tekućeg kristala, ove slušalice reproduciraju snažne bas kao i cijeli frekvencijski spektar do 40 kHz.Pametno slušanje s SENSE ENGINE - s automatskim prilagođavanjem vašoj situacijiPrilagodljiva kontrola buke prepoznaje vaše aktivnosti, poput putovanja, trčanja ili čekanja i zvuk prilagođava vašem okruženju. Pomoću funkcije ",Odmah upozorenje", možete upućivati pozive bez uklanjanja slušalica. Jednostavno stavite ruku na kućište da smanjite glasnoću i počastite.Aplikacija Sony I Headphones ConnectPreuzmite aplikaciju Sony I Headphones Connect za pametno slušanje i prilagodljivo upravljanje bukom, kontrolirajte postavljenu okolnu buku i prilagodite razinu zvuka pomoću ekvilajzera.Ovaj tekst je strojno preveden.
Raspoloživost potrebno provjeriti
2.699,00 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Sony WH-1000XM3 slušalice bežične/bluetooth. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Sony WH-1000XM3 slušalice bežične/bluetooth. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4548736081246)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar