Huawei Watch GT 2 pametni sat, crni/khaki/smeđi/zlatni

Huawei Watch GT 2 je napredan pametni sat koji kombinira funkcionalnost s elegantnim dizajnom, idealan za svakodnevnu upotrebu ili za sportske entuzijaste. Ako razmišljate o dodavanju ovog uređaja u svoju kolekciju pametne tehnologije, evo nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir:

Veličina i dizajn: Huawei Watch GT 2 dolazi u različitim varijantama, uključujući GT2 46mm i Huawei Watch GT 2 46mm, dok postoji i posebna ženska verzija, Huawei Watch GT 2 ženski, koja je osmišljena s posebnim dizajnerskim detaljima.

Performanse: Huawei smartwatch GT 2 pruža širok spektar funkcija, od praćenja fitnessa do obavijesti sa vašeg pametnog telefona.

Cijena: Ako vas zanima koliko ćete izdvojiti, Huawei watch gt 2 cijena varira ovisno o trgovini i modelu.

Specifične verzije: Ako tražite nešto specifičnije, imate modele kao što su Huawei Watch GT 2 Sport, Huawei Watch GT 2 Matte Black i čak luksuzniju verziju Huawei Watch GT 2 Pro, čija cijena može biti nešto viša.

Mjesto kupnje: Mnoge trgovine elektronikom nude GT2 Huawei, no uvijek je dobro provjeriti i online trgovine koje često nude širi asortiman i moguće popuste.

Bez obzira tražite li uređaj za praćenje vaše sportske aktivnosti, kao što je Huawei Watch 2 Sport, ili jednostavno želite elegantan pametni sat poput Huawei sat GT2, ovaj uređaj je savršena kombinacija tehnologije i stila. Dodajte ovu tehnološku novotariju u svoju kolekciju i uživajte u svim pogodnostima koje nudi.

Cijena od 145,99 € do 500,00 €
Huawei Watch GT 2 pametni sat
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Huawei Watch GT 2 pametni sat. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Huawei Watch GT 2 pametni sat. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6901443329922)
Recenzije
17. 4. 2020. 23:33
Vjerojatno najatraktivniji pametni sat sa super baterijom
Baterija traje dva tjedna, izgleda super i od ovog modela možete i pričati preko njega. Treba li nam što više?
Pročitaj cijelu recenziju
30. 5. 2020. 22:53
Huawei Watch GT 2 - odličan sat s odličnom autonomijom
Nakon dva tjedna aktivnog korištenja, vrijeme je da vidimo je li doista tako dobar. Sve o Huawei Watch GT 2 doznaj iz recenzije.
Pročitaj cijelu recenziju
Dodaj recenziju
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi